News

Ce a decis Dragoș Dolănescu în privința averii moștenite de la tatăl său. A trasat sarcini precise

27.03.2019 | 14:06

Dragoș Dolănescu a luat decizii importante în legătură cu averea tatălui său, Ion Dolănescu. Venit în România pentru parastasul de 10 ani, Dragoș, care este deputat în Parlamentul din Costa Rica, s-a asigurat că moștenirea e pe mâini bune.

Dragoș Dolănescu a găsit un om de încredere care să aibă grijă de avere

Dragoș Dolănescu a moștenit o vilă în Sinaia, evaluată la 290.000 de euro, și mai multe terenuri în Prahova, Dâmbovița și Ilfov. „M-am ocupat numai de parstas. Nu am mai avut timp să ajung și-n Sinaia. Nea Ovidiu însă, care locuiește lângă vilă, are grijă de casă și de celelalte. Am vorbit cu el și știe ce are de făcut. Nu am găsit încă acea persoană care să dorească să transforme vila într-un hotel, cu restaurant cu specific românesc, dar voi fi ținut la curent cu aceste demersuri”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Libertatea.

Fiul lui Ion Dolănescu a spus și ce va face cu banii. ”Mereu m-am întreținut singur și de fiecare dată am luat-o de la zero. Nu mi-am făcut o carieră din banii tatălui meu. Și nu o voi face nici acum. Nu voi folosi nici un leu din averea moștenită. O parte din aceasta o voi folosi pentru a păstra viu numele tatălui meu, iar restul va ajunge la copiii mei, nepoții lui ”, a spus Dragoș.

Ionuț și Dragoș Dolănescu nu s-au împăcat
Ionuț și Dragoș Dolănescu nu s-au împăcat

O relație civilizată cu Ionuț Dolănescu

Dragoș Dolănescu nu s-a împăcat cu fratele său, Ionuț Dolănescu, dar spune că au o o relație civilizată. „Îmi fac datoria în fața tatălui meu, a religiei și a tradiției. Acum avem (n.r., el și Ionuț Dolănescu) o relație civilizată. Eu acum, prin televizor, transmit salutări. Fiecare om trece prin viață și are anumite întâmplări și scoate anumite concluzii. Eu am scos anumite concluzii și am vrut să fac anumite lucruri în viața asta”, a spus Dragoș, înainte de parastasul de luna aceasta.

El a dezvăluit și cât câștigă în Costa Rica: „10.000. Dar din cei 10.000 de dolari, cât am salariu, rămân cu 7.000 de dolari după ce imi plătesc toate taxele. E o sumă frumoasă, mult mai mare decât cea de psiholog. Salariul nu se va mări însă în următorii patru ani pentru niciun deputat”.

Tags: