Fotbal intern

Ce a decis Gigi Becali pentru fumătorii de la FCSB! Clauză anti-ţigări!

02.08.2018 | 17:22
Ce a decis Gigi Becali pentru fumatorii de la FCSB Clauza antitigari

Ce a decis Gigi Becali pentru fumătorii de la FCSB. Patronul vicecampioanei României nu mai acceptă niciun derapaj din partea jucătorilor antrenaţi de Nicolae Dică, mai ales în ceea ce priveşte fumatul. Fotbaliştii aduşi de la Viitorul au intrat în vizor şi s-ar putea aştepta la o nouă clauză în contract, una anti-ţigară.

“De acum încolo, așa fac. Pun în contract să nu se mai fumeze. Când au venit jucătorii la Steaua, au stat în fața mea toți și au zis că nu mai fumează. Nu le-am pus în contract. De acum încolo, le pun în contract. Cu Florinel am încredere și îl mai sun din când în când. Îi zic să nu mai fumeze decât trei pe zi. El spune că nu fumează nici măcar una. Mă minte! Mi-au spus oameni, specialiști, că țigara are 32 de substanțe drogangiste. E greu să te lași acum! Coman nu știe că eu am spioni puși pe urmele lui. Știu tot, vă dați seama. Ei nu mai ies în cluburi, se duc acasă la câte unul. Grup organizat de Coman, Tănase, Bălașa. Dacă poți să-i desparți, e extraordinar. Benzar fumează o grămadă, n-ai ce să-i faci. Pe Tănase îl rup de acolo, el se antrenează, iubește fotbalul, are dorință și aleargă mult. Cred că rezolv, sunt pe cale de a rezolva. Și-au dat seama și ei că nu pot ajunge mari dacă nu au viața 100% sportivă”, a declarat Gigi Beali pentru PRO X.

Ce a decis Gigi Becali pentru fumătorii de la FCSB

Ce a decis Gigi Becali pentru fumătorii de la FCSB. Patronul vicecampioanei declarase în sezonul trecut că le-a permis jucătorilor să fumeze, dar că după scandalul cu Denis Alibec, orice fum de ţigară va fi amendat cu 5.000 de euro. “Poate e bine ce s-a întâmplat. I-am lăsat și pe ceilalți să fumeze pe la colț. De acum încolo, orice fum de țigară, 5.000 de euro. De acum, nu mai fumează nimeni. Nu mai fumează Alibec”, a susţinut Gigi Becali.

Înainte de FCSB – Dinamo 3-3, FANATIK.RO a scris despre faptul că Harlem Gnohere a intrat în atenţia lui Gigi Becali. Motivul a fost tot fumatul, însă prestaţiile din teren ale atacantului francez îl fac pe jucător să fie intangibil, cel puţin pentru moment. “Sunt foarte mulţumit de Gnohere, am nevoie de un atacant care să-l suplinească. Aseară (n.r. duminică) el nu mai putea. Am nevoie de o rezervă pentru Gnohere, mai ales că nu este 100% refăcut”, a mai susţinut Gigi Becali. Fotbalistul de 30 de ani a deschis scorul, în minutul zece, în derby-ul FCSB – Dinamo 3-3. Francezul a fost transferat de la Dinamo la mijlocul sezonului 2016-17 şi a marcat 27 de goluri în 61 de meciuri pentru vicecampioana României.

Ce a decis Gigi Becali pentru fumătorii de la FCSB
Ce a decis Gigi Becali pentru fumătorii de la FCSB