Life

Ce a decis să facă Elena Merișoreanu înainte de Crăciun. Se vede că are un suflet mare

Elena Merișoreanu a dezvăluit ce a hotărât să facă în preajma sărbătorilor de iarnă. Celebra cântăreață de muzică populară se gândește la persoanele nevoiașe.
12.12.2021 | 17:48
Ce a decis sa faca Elena Merisoreanu inainte de Craciun Se vede ca are un suflet mare
ADVERTISEMENT

Solista a decis ce face înainte de Crăciun. Vedeta are o suflet foarte mare și în fiecare an, în perioada Nașterii Mântuitorului Isus Hristos își îndreaptă atenția spre cei săraci.

Interpreta de muzică populară are bani cât să traiască încă 100 de ani, de aceea are grijă să facă acte de caritate pentru persoanele mai puțin norocoase.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu pregătește alături de fiica sa pachete cu mâncare, haine sau alte lucruri. Vedeta ia în calcul în special copiii.

Elena Merișoreanu, acte de caritate în preajma Crăciunului. Cui trimite pachete

Crăciunul este o sărbătoare petrecută în familie, tradiție pe care o respectă și Elena Merișoreanu. În schimb, artista petrece noaptea de Revelion pe scenă.

ADVERTISEMENT

„Sărbătorile o să le petrec alături de familie, așa cum facem în fiecare an. O să gătim, o să ne strângem cu toții la fiica mea.

Și tot atunci o să pregătim câteva pachete și pentru cei săraci. Eu nu prea vorbesc despre lucrurile acestea, dar în fiecare an mă gândesc și-i ajut pe cei sărmani.

ADVERTISEMENT

Sunt copilași care au nevoie de un trening bun, un adidas, haine, mâncare și le pregătim și le ducem.

Din păcate, nu am cum să țin legătura cu ei pentru că provin din familii sărace, care locuiesc în sate fără curent, fără prea multe condiții”, a declarat solista pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, sărbători de Crăciun în familie

Elena Merișoreanu preferă să stea de Crăciun acasă, în familie, fie că este vorba de locuința din București, fie în casa părintească din satul Paroșeni, județul Hunedoara.

Vedeta obișnuiește ca aceste zile libere de sărbătoare să o găsească alături de fiicele sale. În plus, așa artista petrece timp de calitate și cu nepoții.

Solista este căsătorită de aproape 50 de ani cu Viorel Croitoru, căsnicia fiind una neîntreruptă în ciuda faptului că bărbatul i-a fost infidel de multe ori.

ADVERTISEMENT