News

Ce a decis să facă Elena Udrea în Costa Rica. Iubitul ei, Adrian Alexandrov, vine cu noi dezvăluiri

25.05.2019 | 08:54
Ce a decis sa faca Elena Udrea in Costa Rica Iubitul ei Adrian Alexandrov vine cu noi dezvaluiri

Elena Udrea nu vrea să revină în țară, deși are o condamnare în dosarul Gala Bute, iar iubitul ei, Adrian Alexandrov, a dezvăluit ce decizie a luat fostul ministru al Turismului. Acesta a spus că fosta consilieră a lui Traian Băsescu a făcut cerere de azil politic pentru a obține statutul de refugiat permanent.

Adrian Alexandrov vine des în România pentru că are afaceri

Alexandrov a declarat că principala lui sursă de bucurie este Eva, fetița pe care o are împreună cu Elena. Adrian face naveta România-Costa Rica și spune că dorul de cele două bijuterii din viața lui este foarte mare, mai ales când petrece mai mult timp în țara noastră. Prezent la un eveniment în București, Adrian și-a deschis sufletul pentru cei de la wowbiz.ro.

Întrebat cu ce se ocupă partenera lui în țara latino-americană, omul de afaceri a spus că principala preocupare a politicienei este îngrijirea celei mici, care le-a schimbat complet viața amândurora. A mai spus că este nevoit să vină mereu în țară pentru că are afaceri de gestionat, iar dacă își tratează business-ul cu superficialitate, totul se duce de râpă.

Elena Udrea are o fetiță împreună cu Adrian Alexandrov. Sursa foto: wowbiz.ro

Elena Udrea a cerut azil politic, din nou

Alexandrov a spus că Udrea se ocupă toată ziua de cea mică și că, recent, a făcut un soi de cerere de azil politic pentru a continua să stea în Costa Rica și pentru a primi statutul de refugiat permanent. Fostul ministru este pe cale să primească decizia autorităților costaricane la cererea pe care a formulat-o, a mai spus Alexandrov.

”Eu sunt nevoit să vin des în România pentru că am afaceri imobiliare şi trebuie să mă implic, să fiu aici şi să coordonez totul. O afacere, dacă o tratezi cu superficialitate, se duce de râpă. Abia aştept însă să plec în Costa Rica, la familia mea. Elena este bine, îşi petrece tot timpul cu cea mică, se bucură de ea.

Toată ziua are grijă de copil. Situaţia este mai relaxată, iar Eva ne dă o mulţime de motive să zâmbim în fiecare zi. A fost greu pentru Elena, a trecut prin multe, dar este puternică şi îşi revine. Acum a mai făcut un fel de cerere pentru azil politic, să aibă statut permanent de refugiat, şi aşteaptă decizia“, a declarat Adrian Alexandrov pentru wowbiz.ro.