Life

Ce a decis Steliana Sima, după ce a trecut peste trădări: ”Sunt locomotivă”

Ajunsă la 58 de ani, Steliana Sima a dezvăluit dacă are regrete, dar și care este cea mai mare dorință a sa în acest moment.
09.01.2023 | 17:45
Ce a decis Steliana Sima dupa ce a trecut peste tradari Sunt locomotiva
Steliana Sima a vorbit despre regretele acumulate de-a lungul vieții. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Steliana Sima a vorbit despre experiențele care au ajuta-o să se maturizeze și să înțeleagă viața. Ajunsă la 58 de ani, cântăreața afirmă că este sprijinul celor din jur.

Steliana Sima, omul pe care cei din jur se bazează. Ce regrete are artista

Steliana Sima a împlinit de curând 58 de ani, iar dorința sa cea mai mare este ca începând de acum să pună mai mult accentul pe binele său și să-și întărească relația cu divinitatea pentru că, spune ea, „fără Dumnezeu nu putem face nimic”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu are în plan o călătorie spirituală, cântăreața a dezvăluit că cei mai apropiați prieteni ai săi provin din Biserică.

„Nu mi-am propus nimic de genul acesta. Am și duhovnic. Cei mai buni prieteni ai mei și cei mai longevivi sunt din viața monahală. Și cei mai adevărați, cei mai sinceri…pe ei pot să contez oricând și în orice circumstanțe.

ADVERTISEMENT

Și le mulțumesc că există în viața mea, pentru că m-au ajutat să depășesc foarte multe momente în viață”, a spus Steliana Sima la Antena Stars. 

Ce regrete are Steliana Sima: „În viitor privesc cu încredere”

Steliana Sima, care a susținut că muzica i-a fost destinată, a mărturisit că de-a lungul vieții a avut parte de trădări din partea oamenilor în care a crezut și de multe obstacole, însă dacă ar avea posibilitatea să schimbe anumite decizii, nu ar face-o.

ADVERTISEMENT

„Au fost destule momente, dar privesc în urmă cu recunoștință și în viitor privesc cu încredere și cu speranță. Știu ce am de făcut.

Toate experiențele din trecut, frumoase, mai puțin frumoase. Toate acestea mi-au călăuzit pașii, m-au înțelepțit, dacă vreți. Încă n-am ajuns acolo, nu pot să spun că sunt bătrână…”, a spus Steliana Sima.

ADVERTISEMENT

”Vreau să-mi canalizez atenția mai mult spre mine”

Totodată, deși a recunoscut că are regrete, Steliana Sima preferă să le păstreze în sufletul său, la fel ca pe marile împliniri.

„În cutiuța sufletului meu, sigur că am și eu ale mele. Doar ale mele. Și regretele mele și împlinirile. Nu știu dacă aș schimba ceva major în traiectoria vieții mele, dacă aș schimba-o, dacă al lua-o altă direcție, dar aș fi mult mai atentă la ceea ce întâlnesc pe drumul vieții.

Experiențele pe care le trăiești trebuie să le iei așa cum vin, să înțelegi de ce ți se întâmplă. Nu le înțelegem atunci când ni se întâmplă. Important este să înveți ceva și asta se întâmplă peste ani când faci o retrospectivă”, a afirmat artista.

De aceea, Steliana Sima și-a propus să fie mai atentă la ea și la nevoile sale, pentru că doar așa poate fi „locomotiva” celor din jur, care depind de ajutorul său.

„Vreau să-mi canalizez atenția mai mult spre mine. Nu cred că e vorba de egoism. Pentru că dacă tu ești bine cu tine, atunci și cei din jurul tău sunt bine. Dacă tu te ajuți pe tine, atunci poți să te transformi în locomotiva celor din jurul tău. Dacă nu e locomotivă, nu are ce să tragă trenul. 

Da, sunt. Dar nu e mai bine să spun, ‘Mulțumesc, Doamne, că sunt locomotivă’, decât să spun, ‘Doamne, de ce m i-ai dat mie? De ce sunt la mâna nu știu cui?’ ? Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că sunt locomotivă. Așa trebuie privit” , a concluzionat Steliana Sima.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume