News

Ce a declanșat bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. S-a aflat și cine a filmat, dar și detaliile unui șantaj vechi. “Finul meu a fost lovit cu bestialitate”

Dezvăluiri noi la peste 24 de ore după apariția imaginilor cu scandalul anului în România: bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.
25.09.2022 | 14:13
Ce a declansat bataia dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf Sa aflat si cine a filmat dar si detaliile unui santaj vechi Finul meu a fost lovit cu bestialitate
Anamaria Prodan a dezvăluit că persoana care a filmat bătaia este chiar finul ei. Foto: Facebook – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Într-o intervenție la realitatea.net, Anamaria Prodan a dezvăluit că scandalul a pornit la puțin timp după ce i-a arătat lui Laurențiu Reghecampf niște articole despre ei, pe telefon.

Anamaria Prodan îl acuză pe Reghe de șantaj

În același context, cea care se ocupă de impresarierea unor fotbaliști s-a referit și la persoana care a filmat schimbul de lovituri de lângă casa deținută în Snagov.

ADVERTISEMENT

”(…) Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el”, a declarat Anamaria Prodan conform realitatea.net.

În cadrul aceleiași intervenții, Anamaria Prodan l-a acuzat pe bărbatul care i-a fost alături 13 ani că o șantajează: ”(…) Am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia.

ADVERTISEMENT

El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani ani, când îl amenințam cu imaginile cu amanta. Este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă”, a mai spus Anamaria Prodan.

A fost agresat și cel care a filmat bătaia de la Snagov

Duminică, ea a dezvăluit că a fost nevoită să se apere după ce a fost agresată de Reghecampf. În plus, a subliniat că pe lângă plângerea penală pe care a depus-o mai există una a finului ei.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a afirmat că bărbatul care a realizat filmarea a fost lovit cu bestialitate. De asemenea, lui i-au fost rupte și hainele. La finalul scandalului, fosta soție a antrenorului și-a întrebat finul dacă a filmat pentru că a fi sigură că are probe pentru polițiști.

Anamaria Prodan susține că astfel de episoade au fost și în trecut, dar atunci nu a filmat nimeni și nu a putut dovedi acuzațiile în fața oamenilor legii, conform celor declarate jurnaliștilor de la antena3.ro.

ADVERTISEMENT

“Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta. Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție. Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe”,”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa anterior citată.

Din cauza acestui scandal uriaș, amintim că o sumă mare a fost solicitată pentru plata daunelor aduse vieții private.

ADVERTISEMENT