News

Ce a declarat medicul care s-a ocupat de mama gemenilor căzuţi de la etaj: “Mi s-a părut foarte teatrală”

Ce a declarat medicul care s-a ocupat de mama gemenilor căzuţi de la etaj referitor la aceasta.
13.08.2021 | 14:47
Ce a declarat medicul care sa ocupat de mama gemenilor cazuti de la etaj Mi sa parut foarte teatrala
ADVERTISEMENT

Medicul care s-a ocupat de îngrijirea mamei gemenilor care au căzut de la etajul zece al unui bloc din Ploiești a făcut niște declarații surprinzătoare pentru mulți.

Astfel, doctorița a mărturisit că reacția femeii i s-a părut a fi una teatrală și ea nu părea a fi atât de îndrurerată pe cât s-ar fi așteptat, având în vedere că doi dintre copiii ei au murit.

ADVERTISEMENT

Declaraţiile medicilor despre mama gemenilor morţi în Ploieşti. Ce a avut de spus de ea

Medicul care s-a ocupat de starea de sănătate a femeii a precizat că lucrătorii din spitalul respectiv au fost mai impresionați decât părea propria mamă a copiilor a fi.

“Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat. 

Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, lucrătorii din Urgenţă”, a declarat Violeta Tănase, de la Spitalul de Urgenţă Ploieşti, potrivit  adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

Declarațiile rudelor despre femeia căreia i-au murit copiii

Apropiații femeii nu au deloc cuvinte de laudă la adresa acesteia. Mai mult, fratele acesteia spune că ea practica prostituția și că venirea pe lume a celor doi copii a schimbat-o radical.

Bunica copiilor era cea care avea cu adevărat grijă de ei, conform spuselor fratelui femeii, care se pare că îi lăsa pe copii fără hrană, închiși în casă.

ADVERTISEMENT

“Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi.

A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani”,  spus Marius Andrei Bilică, fratele femeii.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, bunica celor doi copii morți a declarat că nu a mai vorbit cu fiica ei de aproape o lună, de când a venit și i-a luat pe cei mici din grija ei. De asemenea, și ea susține că mama copiilor se prostitua.

„Ştia şi primăria din comună, i-au venit amenzi de la prostituţie sau cum Dumnezeu se zice. N-am mai vorbit cu ea că am bătut-o că mi-a luat copiii şi a plecat şi mi-a dat block la număr, cred că este vreo lună de zile”, a povestit aceasta.

ADVERTISEMENT