News

Ce a descoperit aparatul de scanat al autorităților în curtea lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii sunt în alertă

14.08.2019 | 16:24
Ce a descoperit aparatul de scanat al autoritatilor in curtea lui Gheorghe Dinca Anchetatorii sunt in alerta

Aparatul de scanat care a fost dus la casa lui Gheorghe Dincă pentru a investiga ce se ascunde în subsolul criminalului din Caracal a descoperit o serie de anomalii, conform unor surse, scrie Mediafax. Aparatul special cu care procurorii își fac treaba în localitatea din județul Olt a descoperit mai multe lucruri în primele minute de la folosire.

Aparatul de scanat a descoperit anomalii în curtea lui Gheorghe Dincă

Nu se știe cu exactitate despre ce anomalii este vorba, cel mai probabil există diferite obiecte îngropate în gropile betonate din curtea casei psihopatului din Caracal. Astăzi, DIICOT a transmis un mesaj important infirmând faptul că oasele găsite în pădurea din apropierea casei lui Dincă nu aparțin Alexandrei Măceșanu.

Se vor efectua noi teste ADN pentru a afla dacă rămășițele găsite la marginea pădurii din Caracal sunt sau nu ale Luizei, căci așa le-a declarat Gheorghe Dincă anchetatorilor. Criminalul din Caracal i-a dus de nas vreme de câteva zile bune pe procurori spunând că trupul Luizei ba era aruncat în Olt, ba în Dunăre, ca într-un final să spună că i-a ars trupul și a aruncat rămășițele într-o pădure.

oase pădure caracal
Oasele găsite în pădurea din Caracal nu sunt ale Alexandrei Măceșanu. Sursa foto: România TV

Oasele găsite în pădurea din Caracal nu sunt ale Alexandrei, dar aparțin unei fete de vârsta ei

Fragmentele de oase examinate ar aparține, așadar, unei persoane „de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe”, a transmis astăzi DIICOT printr-un comunicat de presă.

Se crede că Gheorghe Dincă ar fi avut mai mult de două victime, adică alte fete în afară de Luiza Melencu, răpită pe 14 aprilie și Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani care a dispărut fără urmă pe 24 iulie 2019. Ancheta este departe de a fi finalizată, iar procurorii descoperă zi de zi noi elemente care amplifică și mai mult cercetările.