Life

Ce a descoperit o femeie în spatele peretelui din dormitorul fiicei sale: “Este atât de ciudat pentru mine”

O femeie a dezvăluit ce a găsit în spatele peretelui din dormitorul fiicei sale. Nimeni nu s-ar fi așteptat la ceea ce a urmat.
24.05.2024 | 07:34
Ce a descoperit o femeie in spatele peretelui din dormitorul fiicei sale Este atat de ciudat pentru mine
Ce a descoperit o femeie în spatele peretelui din dormitorul fiicei sale. Sursa foto: Freepik, Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie a împărtășit în mediul online ce a descoperit în spatele peretelui din dormitorul fiicei sale. Aceasta se ocupa de renovarea camerei, dar a găsit ceva cu totul neașteptat.

Ce a descoperit o femeie în spatele peretelui din dormitorul fiicei sale. Nu se aștepta la așa ceva

O femeie a găsit ceva ce nu își imagina în timp ce îi renova dormitorul fiicei sale. După ce a început să dărâme peretele, aceasta a găsit, în spatele lui, mai multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Printre lucrurile descoperite, femeia a găsit multă hârtie și gunoi, dar și jucării care erau stricate. “Renovăm sau refacem camera fiicei mele și dărâmăm pereții și găsim toate acestea!”, a scris aceasta în dreptul unui clip video pe Tik Tok, pentru a le arăta și altor utilizatori ce a găsit.

După aceea, femeia a filmat și ceea ce a găsit în spatele peretelui din dormitor. Mulți au comentat la videoclipul postat, iar unii dintre ei au recunoscut că s-au speriat de ce a descoperit mama în perete.

ADVERTISEMENT

“Este atât de ciudat pentru mine!”, “Mai are cineva un vibe înfricoşător?”, “Simt de parcă am văzut începutul unui film de groază”, au scris câțiva utilizatori în secțiunea de comentarii.

Pe de altă parte, unele persoane au spus că au avut și ele asemenea ascunzători în copilărie. Aceștia obișnuiau să ascundă acolo diverse jucării, iar unii s-au amuzat pe seama situației.

ADVERTISEMENT

“Am avut o gaură în perete de la clanța ușii care se trântea de perete și am umplut-o cu jucării mici ani de zile…Mă întreb dacă noii proprietari le-au găsit”, a scris cineva.

“Am făcut asta când eram copil. Îmi hrăneam monstrul meu invizibil care trăia în dulapul meu”, a scris cineva amuzat, conform The Sun.

ADVERTISEMENT
Femeie descoperire perete
Femeia a găsit mai multe lucruri în perete. Sursa foto: Tik Tok @girlmom_allday24/Colaj Fanatik

Ce alte obiecte vechi a găsit femeia cE

În alte clipuri video, femeia a filmat și alte lucruri găsite în perete, cum ar fi mai multe fotografii, dar și jucării și lucruri vechi, precum pixuri și creioane.

“Nu am salvat multe dintre ele pentru că, în primul rând, erau sparte și, în al doilea rând, erau o mulțime de vechituri – în principal creioane, pixuri, creioane colorate, lucruri de genul acesta”, a menționat ea.

Femeia a salvat, totuși, câteva obiecte. Printre acestea se numără o păpușă fără mâini sau picioare, un fluier, o mașinuță de tablă și un clopoțel.

Unele persoane i-au spus că era mai bine să nu arunce unele lucruri găsite, pentru că acestea valorau câteva sute de dolari în ziua de astăzi. Casa în care locuiește femeia este veche de 100 de ani.

ADVERTISEMENT