Life

Ce a descoperit o femeie pe o pungă de cartofi pe care tocmai o cumpărase: “Este viața mea o minciună?”

O femeie, uimită de ceea ce a descoperit pe o pungă de cartofi pe care abia a cumpărat-o de la supermarket. Ea a făcut totul public în online.
07.02.2023 | 09:53
Ce a descoperit o femeie pe o punga de cartofi pe care tocmai o cumparase Este viata mea o minciuna
Femeia s-a amuzat pe seama a ceea ce a găsit pe punga de cartofi. Sursa foto: gustoase.net
ADVERTISEMENT

O femeie a intrat în dubii când a văzut ceea ce era notat pe o pungă de cartofi, pe care abia o cumpărase dintr-un supermarket. Pentru a se lămuri, a postat totul pe pagina sa de Tik-Tok.

Ce a găsit o femeie pe o pungă de cartofi. A postat totul pe rețelele de socializare

Mai mult, femeia s-a și amuzat de simbolul de pe pungă. A precizat că niciodată nu a mai văzut așa ceva și se întreabă dacă a procedat în mod corect.

ADVERTISEMENT

Mai exact, nedumerirea cumpărătoarei a apărut după ce a văzut pe punga de cartofi o recomandare potrivit căreia legumele trebuie depozitate în frigider, scrie Mirror.

”Este viața mea o minciună? Își mai ține cineva cartofii în frigider?”, a scris femeia într-un video de pe pagina sa de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Comentariile nu au întârziat să apară. Unii oameni au spus că țin cartofii în frigider tot timpul, căci astfel evită să se strice.

”Nu am întâlnit niciodată pe nimeni care să-și țină cartofii în frigider…”/”Ai mei stau sub sub chiuvetă”/”De când mă știu țin cartofii în frigider. Niciodată nu au făcur muguri și nici nu s-au stricat”, sunt o parte dintre reacțiile la filmulețul femeii.

ADVERTISEMENT
Pungă de cartofi
Punga de cartofi cumpărată de femeie. Sursa foto: bethking61/Tiktok)

 

Unde se depozitează cartofii

De-a lungul timpului, s-a constatat faptul că într-o pivniță sau în subsol trebuie păstrați cartofii. O cameră răcoroasă sau întunecoasă nu produce solanină, o substanță toxică pentru organismul uman.

În cartofii mari verzi s-ar găsi cel mai des această substanță nocivă. De asemenea, în timpul depozitării, este bine să se respecte și condițiile de lumină și temperatură.

ADVERTISEMENT

Valoarea termică dintr-un subsol sau dintr-o pivniță nu trebuie să depășească între 3-4 grade Celsius, potrivit agrobiznes.ro. O temperatură mai mare va produce încolțirea cartofilor, iar una sub 3 grade va face ca aceștia să devină dulci.

Printre toate acestea, trebuie să știți și faptul că nu se pun direct pe sol cartofii, ci ideale sunt niște cutii. Dacă nu aveți o pivniță sau un subsol, cartofii se pot ține și pe balcon, dar într-o ladă, de aproape 320 de kilograme.

ADVERTISEMENT
Tags: