Life

Ce a descoperit o tânără care a crezut că a cumpărat un câine de rasă. Nu i-a venit să creadă ochilor

O tânără a crezut că a cumpărat un câine de rasă, dar cinci ani mai târziu a făcut o descoperire care a lăsa-o fără cuvinte.
21.02.2023 | 18:54
Ce a descoperit o tanara care a crezut ca a cumparat un caine de rasa Nu ia venit sa creada ochilor
Ce a descoperit o tânără care a crezut că a cumpărat un câine de rasă. foto tiktok
ADVERTISEMENT

O tânăra care a vrut să aibă un cățel din rasa pug a avut parte de o surpriză mare peste ceva timp, când animalul a început să crească.

Ce a descoperit o tânără care a crezut că a cumpărat un câine de rasă

Animalul său mult iubit a început să crească, iar tânăra era extrem de fericită și începea să-l iubească din ce în ce mai mult, pentru că deja exista o relație frumoasă cu cățelul ei.

ADVERTISEMENT

Dar la cinci ani de la momentul în care a cumpărat acest cățel de rasă, fata a avut parte de un moment în care a realizat că a fost păcălită. Acesteia nu i-a venit să creadă ochilor când a văzut în ce s-a transformat, de fapt, cățelul său.

Totul a început când Christina Makin a vrut să își cumpere un patruped, mai precis un pui de mops. A plătit o sumă destul de consistentă pentru acest animal, mai precis 800 de lire sterline și a plecat cu animăluțul în brațe acasă.

ADVERTISEMENT

Dar surpriza a venit ulterior, la câțiva ani după aceea, când fata a realizat că de fapt i s-a vândut un cu totul altul animal și nu un pui de mops. Cățelușul s-a transformat într-o corcitură ce mai seamănă doar la față cu un mops.

Ce era cățelul, de fapt. Cum a reacționat stăpâna când a văzut

Alfie, cățelul acesteia, nu era deloc un câine de rasă, ci doar o corcitură între alte rase, chiar dacă tinerei i s-a spus că a primit un animal pur sânge.

ADVERTISEMENT

„Ce e asta?!”, a scris Christina pe rețelele de socializare, unde a postat imagini cu cățelul său. Videoclipurile și pozele cu cățelul său „de rasă” au stârnit multe reacții din partea internauților.

Ba chiar unii oameni au spus că au pățit lucruri similare și au fost păcăliți atunci când au cumpărat animale de rasă care s-au dovedit a fi doar corcituri.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, tânăra tot își iubește cățelul pe nume Alfie, indiferent că el este sau nu de rasă, iar acum se amuză de această întâmplare.

ADVERTISEMENT