Life

Ce a dezvăluit Raluca Bădulescu despre noua concurentă Bravo, ai Stil! Celebrities: “Este drăcoasă!”

Raluca Bădulescu, una dintre jurații de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, face o declarație neașteptată despre noua concurentă de la Kanal D.
14.09.2021 | 20:01
Ce a dezvaluit Raluca Badulescu despre noua concurenta Bravo ai Stil Celebrities Este dracoasa
ADVERTISEMENT

Emisiunea de modă și stil moderată de Ilinca Vandici vine cu o surpriză majoră pentru fani, după ce Olga Verbițchi a fost descalificată pentru că a încălcat în repetate rânduri regulamentul.

Plecarea artistei încă din prima săptămână de concurs atrage cu sine înscrierea unei alte vedete, toate privirile fiind ațintite către Viviana Sposub, iubita lui George Burcea.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” ar fi fost remarcă încă de la prima apariție de Raluca Bădulescu, care și-a spus părerea despre ea numaidecât.

Raluca Bădulescu, declarație surpriză despre noua concurentă de la Bravo, ai stil

„Pare drăguță, dar mâța blândă… Asta mică este drăcoasă rău de tot”, a spus Raluca Bădulescu, în culisele show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, conform unui comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Blondina este cunoscută pentru felul său de a da cărțile pe față și de a spune lucrurile pe nume, fapt care nu este tocmai surprinzător pentru fani.

Dezvăluirea vine după un promo surpriză despre care internauții nu au ezitat să-și dea cu părerea. Oamenii cred cu tărie că vedeta o va înlocui pe Olga.

ADVERTISEMENT

„Se putea sa lipsească Viviana? S-a mutat Ferma la BAS” sau „Are 5 rânduri de haine pe care le rotește, toate primite de la aia cărora le face reclama și alea super urâte”, sunt două mesaje venite de la fani.

Rămâne de văzut dacă Viviana Sposub a semnat un contract cu Kanal D și este cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

ADVERTISEMENT

Bravo, ai stil, o nouă participantă. Când află fanii cine este ea

În ediția de miercuri, 15 septembrie, așteptarea ia sfârșit pentru toată lumea pentru că începe o nouă săptămână a emisiunii de modă.

Cele 8 concurente rămase în concurs au la dispoziție câteva zile în care să le arate fanilor ținutele pe care le propun, asta pentru că show-ul se difuzează de miercuri până vineri.

Emisiunea apare pe post începând cu ora 22:30, iar în serile de duminică, când are loc gala, telespectatorii trebuie să fie pe fază de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT