Fotbal intern

Ce a discutat Florinel Coman cu anchetatorii despre permisul fals. L-au întrebat despre Gigi Becali! Exclusiv

25.02.2021 | 00:05
Ce a discutat Florinel Coman cu anchetatorii despre permisul fals Lau intrebat despre Gigi Becali Exclusiv
Florinel Coman are un sezon slab la FCSB, iar problema permisului fals îl va afecta cu siguranţă şi mai mult. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Florinel Coman s-a ales cu dosar penal după ce a prezentat un permis de conducere fals atunci când a fost oprit de un echipaj de Poliție pe Autostrada Soarelui. Fotbalistul de la FCSB rula cu 165 de kilometri pe oră.

O anchetă a început deja pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs fapta. Iar principala întrebare este cum a ajuns fotbalistul de 22 de ani să aibă în posesie permisul fals. În special pentru că pe teritoriul României au apărut foarte multe astfel de cazuri în ultimele luni. Cu permise false obţinute fie în Ucraina, fie în Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

Lui Florinel Coman i s-a comunicat că va scăpa de o pedeapsă cu executare dacă va colabora cu anchetatorii. Miza principală este destructurarea grupului infracţional care a distribuit mai multe acte false pe întreg teritoriul ţării, în special în Moldova.

Anchetatorii vor să afle cum a ajuns Florinel Coman în posesia permisului de conducere din Ucraina. Multe cazuri în România

Florinel Coman nu le-a putut oferi informaţii prea utile anchetatorilor până în acest moment al investigaţiei. Fotbalistul de la FCSB le-a spus poliţiştilor că a fost contactat pe Internet pentru a primi actele false. Şi, foarte important, nu îi cunoaşte pe cei care i-au dat respectivele documente.

ADVERTISEMENT

Conform unor surse din cadrul anchetei, Florinel Coman a fost întrebat inclusiv dacă Gigi Becali a avut vreo implicare şi dacă patronul FCSB ştia despre faptul că fotbalistul conduce cu un permis fals. Coman a negat orice fel de implicare a lui Becali şi a spus că acesta habar nu avea de respectiva ilegalitate.

Un bărbat din Iaşi, condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, într-un caz foarte asemănător

Foarte multe cazuri asemănătoare cu al lui Florinel Coman s-au înregistrat în ultimul an, în special în Moldova. Subcomisarul Mihai Şoric, şeful Serviciului Rutier al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, a vorbit despre acest tip de infracţiune. Chiar la Iaşi s-au înregistrat cele mai multe cazuri.

ADVERTISEMENT

“Observăm, într-adevăr, o tendință de creştere, însă nu doar a permiselor falsificate ci şi a altor documente auto. De exemplu, am găsit un şofer cu certificatul maşinii fals. Multe permise false sunt din Republica Moldova, dar nu numai. Am identificat documente false ce proveneau şi din Ucraina, Cipru sau Italia”, a declarat Mihai Şoric.

Chiar la Iaşi a avut loc un caz care cu siguranţă îi dă fiori lui Florinel Coman. Un bărbat care circula cu un permis fals, pe care pretindea că l-a obţinut în Republica Moldova, a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii care l-au oprit pe Florinel Coman pe A2 au sesizat mai multe probleme în ceea ce priveşte permisul prezentat de fotbalistul FCSB. În primul rând, documentul nu era tradus în limba română. “Ce, eşti ruş?”, l-a ironizat unul dintre agenţi.

În plus, respectivul document nu era înregistrat în România, deci nu putea fi găsit în baza de date. În fine, Florinel Coman nu avusese un permis de şedere în Ucraina, de care ar fi avut nevoie pentru a susţine examenul pentru carnet acolo.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1.70 este cota pentru „sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT