Life

Ce a dus la ”schisma” din familia lui Alex Velea. Teoria lui Dan Silviu Boerescu

08.10.2020 | 16:05
Ce a dus la schisma din familia lui Alex Velea Teoria lui Dan Silviu Boerescu
ADVERTISEMENT

Alex Velea și cei doi copii de suflet, Mario Fresh și Lino Golden, nu mai sunt prietenii care erau cândva, iar motivul care a dus la destrămarea găștii de la Golden Boy Society nu este încă unul clar.

Dan Silviu Boerescu, despre ruptura din gașca lui Alex Velea

Jurnalistul Dan Silviu Boerescu a vorbit despre scandalul care s-a iscat în mediul online între Lino și iubitul Antoniei și a oferit o teorie interesantă și despre ruptura produsă între Mario Fresh și cântăreț.

ADVERTISEMENT

„Și Velea și Mario Fresh sunt cuplați cu două femei cunoscute, interesante, fermecătoare. Antonia e o splendoare și Alexia e o fiică deosebită.

Când aduci în aceeași ecuație două femei puternice vor ieși scântei”, a declarat Dan Silviu Boerescu la Teo Show.

ADVERTISEMENT

„Gândiți-vă că Alex Velea l-a ajutat foarte mult pe Lino, l-a convins să slăbească, l-a antrenat”, a ținut să precizeze Boerescu dorind să scoată în evidență faptul că lucrurile sunt destul de serioase în ”familia” artistului.

Mario Fresh și Lino Golden ies și din Golden Boy Society?

În presă au apărut, de altfel, informații potrivit cărora între Antonia și Alexia Eram nu a existat o relație apropiată în ultima vreme, ba chiar că nu se suportă.

ADVERTISEMENT

Fanii celor două au observat că Alexia o place în fond pe Antonia și o copiază în pozele de pe Instagram, lucru care pare să o deranjeze pe partenera lui Alex Velea.

Mario Fresh a vorbit recent despre ruptura produsă între el și Velea: „Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…

ADVERTISEMENT

Când nu mai rezonezi cu cineva, mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”.

Alex Velea nu a comunicat încă decizia pe care a luat-o în legătură cu prezența celor doi, Mario și Lino, la Golden Boy Society, casă de producție sub care au scos nenumărate melodii și nici ce se întâmplă cu drepturile de autor ale acestora.

 

ADVERTISEMENT