Life

Ce a emoționat-o pe Monica Tatoiu la înmormântarea mamei sale. Gestul pe care nu îl va uita niciodată

Monica Tatoiu a vorbit despre viața mamei sale, dar și despre gestul care a impresionat-o la înmormântarea celei care i-a dat viață.
14.10.2022 | 16:44
Ce a emotionato pe Monica Tatoiu la inmormantarea mamei sale Gestul pe care nu il va uita niciodata
Monica Tatoiu, femeie de afaceri. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a depănat câteva amintiri pe care le are cu mama ei, trecută la cele veșnice de curând. Femeia de afaceri a povestit ce a impresionat-o la înmormântarea femeii care i-a dat viață.

Foșii elevi ai mamei Monicăi Tatoiu au fost prezenți la înmormântare

Mama ei, de meserie profesoară, nu a fost uitată de foștii ei elevi. „La înmormântarea ei au venit ultima generație de la Peciu Nou. Au zis că au venit la doamna dirigintă.

ADVERTISEMENT

Ne-a spus că era mama lor. Îți dai seama că aveau 64 de ani și plângeau…”, a mărturisit Monica Tatoiu în lacrimi la Prima TV.

Fosta patroană Oriflame România a mai spus că moartea mamei sale, doamna Dica, a reunit-o cu fratele ei cu care se certa cam des. Până la vestea neplăcută pe care afacerista a primit-o, aceasta nu vorbea cu fratele ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a amintit și de ceilalți membri ai familiei sale. Despre bunicul și tatăl ei a vorbit cu foarte multă mândrie. A spus că bunicul ei era notar cu studii făcute la Viena, în timp ce bunica era o femeie simplă, însă extrem de muncitoare.

Mama Monicăi, marcată de data de 16 decembrie 1989

Despre femeia pe care a îngropat-o de curând a zis că era extrem de credincioasă, însă în biserică n-a mai călcat din 16 decembrie 1989, când au fost omorâți mai mulți tineri la Revoluție. Potrivit relatărilor Monicăi Tatoiu, mama ei se afla în Catedrala Metropolitană din Timișoara, care avea porțile închise, studenții neavând unde să se adăpostească de gloanțe.

ADVERTISEMENT

„Mama mi-a zis: relația mea cu Dumnezeu a fost dărâmată de lașitate”, a povestit serioasă Monica Tatoiu.

În final, femeia de afaceri a avut ceva de spus și despre tatăl ei. Întrebată de Brancu de ce nu avea încredere mama ei în doctori, refuzând să plece la spital în ultimele zile deși avea saturație de oxigen foarte scăzută (58%), antreprenoarea a explicat pe îndelete.

ADVERTISEMENT

„Pentru că tatăl meu, în ultimii 25 de ani din viață n-a prea dat pe acasă, el a stat în spital, a murit în spital tata. La noi a fost așa, mama cu Dumnezeu, tata cu spitalul și noi pe unde se poate”, a încheiat Tatoiu.

 

ADVERTISEMENT