Life

Ce a făcut Alec Baldwin de Halloween. Cum a apărut la câteva zile după incidentul soldat cu moartea colegei sale

Iată ce a făcut Alec Baldwin de Halloween și cum a apărut la câteva zile după ce și-a împușcat, accidental, colega pe platourile de filmare.
01.11.2021 | 11:11
Ce a facut Alec Baldwin de Halloween Cum a aparut la cateva zile dupa incidentul soldat cu moartea colegei sale
ADVERTISEMENT

Alec Baldwin a petrecut alături de familia sa de Halloween. Actorul a apărut în câteva imagini alături de soția sa și de copii, postate pe rețelele de socializare.

Cu doar zece zile în urmă, Alec Baldwin a provocat un incident mortal pe platourile de filmare ale filmului „Rust”. Acesta a împușcat-o accidental pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, provocându-i moartea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și regizorul Joel Souza a fost împușcat, însă a ajuns sub supravegherea medicilor. Baldwin nu știa că arma care i s-a dat pe platou avea muniție reală. Aceasta i-a fost prezentată ca fiind „armă rece”.

Ce a făcut Alec Baldwin de Halloween, la câteva zile după incidentul soldat cu moartea Halynei Hutchins

La câteva zile după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins pe platourile de filmare, Alec Baldwin (63 de ani) a sărbătorit Halloween-ul alături de familia sa.

ADVERTISEMENT

Hilaria Baldwin (37 de ani), soția actorului, a organizat sărbătoarea de Halloween pentru a-i face fericiți pe copii în aceste momente dificile cu care se confruntă familia. Aceasta a postat câteva imagini pe rețelele de socializare în care ea, soțul ei și copiii apar costumați.

„Să explicăm situaţia copiilor a fost o experienţă puţin spus intensă zilele astea. Azi ne-am adunat şi am organizat o sărbătoare, costumaţii pe ultima sută de metri… însă i-a bucurat atât de mult, încât mi-au topit inima de mamă.

ADVERTISEMENT

Un Halloween vesel vă urează Baldwinitos. Ei ne dau iubire, noi vă transmitem iubire”, a scris Hilaria Baldwin la descrierea imaginilor de pe Instagram.

Alex Baldwin și familia sa
Alec Baldwin a sărbătorit Halloween-ul alături de familie. Sursa foto: Instagram

Cei doi soți s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună șase copii, dintre care două fete și patru băieți: Carmen (8 ani) și Maria Lucia (7 luni), Carmen (8 ani) și Maria Lucia (7 luni).

ADVERTISEMENT

Hilaria Baldwin îi este alături necondiționat soțului ei după tragedia care s-a soldat cu moartea Halynei Hutchins.

Alec Baldwin, primele declarații după tragedia de pe platourile de filmare

Alec Baldwin este devastat după tragedia care a avut loc pe platourile de filmare ale filmului „Rust”. Actorul a spus, într-o declarație de presă, că era prieten cu victima. 

Declarația a fost făcută în timp ce Baldwin și soția lui luau prânzul într-un oraș din statul american Vermont.

„Se mai întâmplă accidente pe platourile de filmare, dar niciodată așa. Acesta a fost un incident care se întâmplă într-unul din un trilion de cazuri. (…)

O femeie a murit. Eram prieteni, eram prieteni. Când am ajuns în Santa Fe pentru filmări, am ieșit cu ea la cină”, a declarat Alec Baldwin, scrie The Guardian.

Acesta le-a mai spus fotografilor că nu poate oferi alte detalii despre incident întrucât Poliția din Santa Fe i-a ordonat să nu facă publice informații din anchetă.

ADVERTISEMENT