Life

Ce a făcut Alex Bodi cu puțin timp înainte ca DIICOT-ul să descindă în locuința sa

11.11.2020 | 12:35
Ce a facut Alex Bodi cu putin timp inainte ca DIICOTul sa descinda in locuinta sa
ADVERTISEMENT

Alex Bodi este unul dintre suspecții DIICOT într-un dosar de prostituție, trafic de droguri de mare risc și trafic de minori. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este audiat de către procurori împreună cu alte 22 de persoane implicate în această grupare infracțională descoperită de oamenii legii. Fără să aibă habar ce urma să se întâmple chiar de la prima oră a dimineții, cu doar câteva ore înainte, Alex Bodi și-a făcut antrenamentele la sală, după care a petrecut într-un club din Capitală.

Omul de afaceri din Media s-a distrat toată seara trecută, împreună cu Daria Radionova, rusoaica pe care a ales-o în detrimentul Biancăi Drăgușanu, și pe care a cerut-o de soție, după cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile, Alex Bodi s-a afișat cu milionara din Londra prin toate locațiile de fițe din Capitală, unde a răsfățat-o pe brunetă.

Înainte să meargă în locația exclusivistă unde a petrecut toată noaptea, Alex Bodi a fost la sala de fitness, unde obișnuiește să meargă zilnic, pentru a-și menține fizicul musculos.

ADVERTISEMENT

Afaceristul a fost în plimbări cu doar 17 ore înainte ca DIICOT-ul și mascații să descindă în locuința sa din comuna Tunari, județul Ilfov, zona Pipera, cunoscută drept zona de Nord a Bucureștiului, una dintre cele mai scumpe locații din Capitală.

Alex Bodi și-a văzut de trabă liniștit, neștiind că în doar câteva ore va fi ridicat de mascați pentru audieri în aceste dosare de prostituție și trafic de droguri
Alex Bodi și-a văzut de treabă liniștit, neștiind că în doar câteva ore va fi ridicat de mascați pentru audieri în aceste dosare de prostituție și trafic de droguri

DIICOT a descins la 23 de adrese din mai multe județe. Alex Bodi, printre suspecți

Miercuri dimineață, procurorii DIICOT au descins la 23 de adrese din opt județe: Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, apropiat al interlopului Adrian Tâmplaru din Sibiu, ar fi fost implicat în rețeaua de trafic de persoane, minori sau droguri.