Life

Ce a făcut Anamaria Prodan în ziua în care mama sa ar fi trebuit să împlinească 74 de ani: „Te iubesc, icoana mea”

Ce a făcut Anamaria Prodan în ziua în care mama sa ar fi trebuit să împlinească 74 de ani. Impresara a postat un mesaj emoționant.
06.10.2021 | 12:43
Ce a facut Anamaria Prodan in ziua in care mama sa ar fi trebuit sa implineasca 74 de ani Te iubesc icoana mea
Ce a făcut Anamaria Prodan în ziua în care mama sa ar fi trebuit să împlinească 74 de ani: „Te iubesc, icoana mea” Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a postat o fotografie emoționantă pe pagina sa de Instagram, în ziua în care Ionela Prodan ar fi trebuit să împlinească 74 de ani

Ionela Prodan s-a stins din viață cu mai bine de trei ani în urmă, pe 16 aprilie 2018, din cauza unei boli care i-a afectat pancreasul. Regretata artistă de muzică folclorică și-ar fi sărbătorit astăzi ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Anamaria Prodan în ziua în care mama sa ar fi trebuit să împlinească 74 de ani: „Te iubesc, icoana mea”

Anamaria Prodan a transmis un mesaj pe Instagram în ziua în care mama ei ar fi împlinit 74 de ani. Celebra impresară a postat o imagine în care apare alături de sora ei, Anca, dar și de mama ei, Ionela Prodan.

De asemenea, Anamaria Prodan a scris și un mesaj emoționant în dreptul fotografiei. „Te iubesc, icoana mea”, a fost descrierea aleasă de impresară.

ADVERTISEMENT

Impresara de fotbal a fost devastată după pierderea celei care i-a dat viață. Cele două femei aveau o relație specială, așa că drama a fost cumplită pentru impresară. Ionela Prodan s-a luptat mult timp cu o boală necruțătoare, iar fiica ei a încercat să o protejeze cât mai bine.

Anamaria Prodan, mama și sora ei
Anamaria Prodan, imagine cu mama și sora ei, în ziua în care Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani. Sursa foto: Instagram

De ce a murit Ionela Prodan

Ionela Prodan a fost răpusă de o boală gravă, care i-a afectat pancreasul. Anamaria Prodan a vrut să-și protejeze mama, așa că i-a ascuns detaliile despre boala de care suferea.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară s-a stins din viață în aprilie 2018, iar fiica sa a fost devastată de pierderea pe care a suferit-o.

Cu ceva timp în urmă, impresara a făcut dezvăluiri despre afecțiunea de care suferea mama ei. Ionela Prodan nu avea acces la dosarul medical, astfel că nu știa cât de grav este bolnavă.

ADVERTISEMENT

Înainte să treacă în neființă Ionela Prodan i-a transmis un lucru important fiicei sale. Aceasta din urmă a dezvăluit, anul trecut, ultimele cuvinte ale interpretei.

„Noi, oamenii, numai asta avem pe Pământ: familie și copii, nu bani. E cel mai frumos lucru pe care poate să-l aibă un om.

Am luat totul de la ea, și bunele și relele, mama m-a învățat să nu uit de unde am plecat, să respect, să iubesc oamenii.

Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost să avem grijă de noi și de copii”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

ADVERTISEMENT