Ce a făcut Andi Constantin pentru bani. Burlacul, dezvăluiri fără perdea despre trecutul său

Andreea Stanaringa   
în Stiri mondene
06/03/2021, 13:33
Ce a făcut Andi Constantin pentru bani. Burlacul, dezvăluiri fără perdea despre trecutul său
Ce a făcut Andi Constantin pentru bani. Burlacul, dezvăluiri fără perde despre trecutul său. Sursă foto: Antena 1

Andi Constantin, „Burlacul” sezonului șase al îndrăgitei emisiuni de pe Antena 1, a făcut dezvăluiri sincere despre cum își câștiga banii în trecut. Tânărul a mărturisit că nu este mândru de acest lucru, dar a ținut să vorbească despre motivele care l-au împins spre o asemenea decizie.

Fota ispită de la „Insula iubirii” a vorbit despre trecutul său și a scos la iveală un secret pe care puțini îl știu în legătură cu el și cu viața lui. Burlacului nu i-a fost deloc ușor să recunoască un astfel de lucru, pe care acum îl consideră rușinos.

Din moment ce este o persoană care își asumă anumite aspecte din viața sa, Andi Constantin nu a stat pe gânduri și a spus totul despre meseria pe care a avut-o cu mulți ani în urmă.

Ce a făcut Andi Constantin pentru bani. Burlacul, dezvăluiri fără perdea despre trecutul său

Andi Constantin este unul dintre cei mai doriți bărbați din România și a pus toate domnișoarele pe jar atunci când a apărut la „Insula iubirii” în calitate de ispită. De data aceasta, tânărul de 29 de ani este hotărât să renunțe la burlăcie și să-și găsească aleasa.

Acum a venit la „Burlacul”, unde 25 de pretendente la inima lui, iar el trebuie să facă alegeri dificile și să-și dea seama cine va fi fata cu care va ajunge în fața altarului.

În urmă cu trei ani, Andi Constantin a fost surprins în ipostaze nepotrivite, dar pe care și le-a asumat. În mediul online a apărut o filmare în care a fost dezvăluit faptul că a practicat videochat. Deși nu i-a fost ușor, Andi a dat cărțile pe față prin intermdiul unei postări pe rețelele sociale.

„Doamna mea, ați fost dvs în locul meu? V-am cerut eu bani de mâncare sau bani să plătesc facultatea? Sau de chirie? Pentru că nu sunt din București. Sau abonamentul pentru 41? Ați muncit dvs 12 ore pe zi, două job-uri (8h + 4h part time)? Când ești tânăr ești ușor de influențat și vrei să alegi ‘calea mai ușoară’.

Credeți-mă că nu există ‘calea mai ușoară’, am plătit cu vârf și îndesat pentru tot. Eu mi-am învățat lecția de la viață. Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi”, scria Andi Constantin, potrivit spynews.ro.

Ce calități trebuie să aibă femeia perfectă pentru Andi Constantin

Burlacul a spus cum ar trebui să fie femeia perfectă în concepția lui. Cea care se va căsători cu el trebuie să aibă răbdare și să înțeleagă felul lui de a fi. Totodată, femeia ar trebui să se dedice relației pentru ca aceasta să funcționeze.

„Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge.

Am câteva defecte, cel mai mare ar fi că nu comunic foarte des și foarte bine, mă bazez mai mult pe acțiuni și pe gesturi și uneori ai nevoie și de modul verbal de comunicare”, a declarat Andi la Antena Stars.

Închide ×