News

Ce a făcut Andreea Marin în timpul unui interviu. E prima vedetă din România căreia nu i-a fost rușine să apară așa

30.07.2020 | 10:14
Ce a facut Andreea Marin in timpul unui interviu E prima vedeta din Romania careia nu ia fost rusine sa apara asa
ADVERTISEMENT

Andreea Marin s-a implicat activ în ultima perioadă în pandemia de coronavirus care le-a dat tuturor viața peste cap. Recent, fosta prezentatoare „Surprize, surprize” a acordat un interviu legat de situația critică prin care trece omenirea, însă a făcut un gest surprinzător.

Vedeta a refuzat să renunțe la masca chirurgicală, în ciuda faptului că masa din studio s-a șters în fața sa. Andreea Marin este conștientă că echipa de la Gândul Live a luat toate măsurile de prevenire a virusului, însă a ales să aibă respect pentru jurnalista Emma Zeicescu căreia i-a acordat interviul.

ADVERTISEMENT

„ Știu că toate măsurile sunt luate în studioul vostru, nu vă supărați, dar am să păstrez masca. Văd că suntem într-o perioadă foarte ciudată și cred că avem toate motivele să fim serioși…”, a declarat frumoasa brunetă, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Marin, cu mască de protecție într-un studio

Zâna Surprizelor a mărturisit că este extrem de îngrijorată de numărul foarte mare de oameni care nu crede în existența virusului din China. În plus, vedeta a declarat că purtarea măștii de protecție este o măsură care a divizat societatea, dar purtarea ei nu este greu de urmat.

ADVERTISEMENT

„Mă îngrijorează faptul că sunt atâția oameni cărora nu le pasă. S-ar putea să nu înțeleg până la capăt o problemă, dar dacă vezi că mor oameni pe capete, ar trebui să fie un argument destul de serios să păstrezi niște reguli care nu sunt până la urmă atât de greu de urmat.

Mi se pare o responsabilitate de la mine către tine. Tu stai toată ziua aici, ești într-un spațiu închis. Am văzut și când am intrat că masa s-a șters în fața mea, deci totul este foarte corect în studioul vostru.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte eu vin dinafară și intru în spațiul tău și te respect. Este o chestiune de respect și față de sănătatea ta”, ”, a completat Andreea Marin, potrivit sursei menționate mai devreme.

Fosta prezentatoare le cere autorităților măsuri dure

Fosta soție a artistului și actorului Ștefan Bănică Jr. a cerut autorităților măsuri mai dure pentru a putea opri creșterea alarmantă a cazurilor pozitive cu noul tip de coronavirus. Fosta prezentatoare a dat drept exemplu cluburile unde mii de oameni merg să se distreze seară de seară, precizând că acestea ar trebui închise.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin a declarat că este conștientă de „înjurăturile” pe care le va primi din partea oamenilor, însă spune că este o persoană asumată. De asemenea, crede că autoritățile române greșesc când nu iau „măsuri clare, concrete, directe, ferme, de interdicție”. 

„ Cu riscul de a-mi atrage păreri răutăcioase de care nu-mi e teamă pentru că o viață întreagă m-am lovit de cei potrivnici și dacă m-aș fi luat după asta n-aș fi ajuns nicăieri, voi spune foarte limpede că dacă nu-ți pasă pentru tine, trebuie să-ți pese de ceilalți.

Eu cred că autoritățile greșesc pentru că nu i-au măsuri clare, concrete, directe, ferme, de interdicție acolo unde oamenii sunt inconștienți. Până la urmă pun viața altor oameni în pericol și nu trebuie să se întâmple. Autoritățile nu trebuie să permită lucrul ăsta.

Este o discotecă, chiar și în aer liber, unde mii de oameni se calcă pe picioare și stau fără măști gură-n gură, vorba aceea, foarte bine, să se închidă, n-am nimic împotrivă. Sunt convinsă că o să-mi atrag o mulțime de înjurături dar prea puțin contează”, a mai precizat fosta prezentatoare.

ADVERTISEMENT