Life

Ce a făcut Babasha după tot scandalul de la concertul Coldplay. Unde s-a ”refugiat” tânărul artist

Unde a dispărut Babasha după tot scandalul de la concertul Coldplay, de săptămâna trecută. Gestul făcut de tânărul cântâreț de manele.
22.06.2024 | 00:41
Ce a facut Babasha dupa tot scandalul de la concertul Coldplay Unde sa refugiat tanarul artist
Babasha a cântat la concertul Coldplay pe 12 și 13 iunie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

În doar o săptămână, viața lui Babasha s-a schimbat de când a urcat pe scena concertului celor de la Coldplay în România. Chiar dacă a fost huiduit, din cauză că a cântat o manea la eveniment, a avut cel mai mult de câștigat din tot scandalul iscat ulterior. Ce a făcut el după toate controversele apărute?

Unde a plecat Babasha după întreg scandalul de la concertul Coldplay

”Păi Naa” este melodia care i-a adus faima lui Vlad Babasha, pe numele complet, în întreaga țară. Deși piesa lui era deja foarte ascultată, fiind pe locul 1, atunci când l-au ales artiștii de la Coldplay să cânte cu ei, Babasha a cunoscut adevărata celebritate pe 12 și 13 iunie.

ADVERTISEMENT

În prima zi de concert, Babasha a stârnit huiduieli când  a început să-și fredoneze melodia, despre care spune că este compusă chiar de el, iar a doua zi a fost aplaudat. După prima prestație, o mulțime de cântăreți cunoscuți l-au apărat pe Babasha în mediul online.

Smiley, Theo Rose, Andreea Bănică, Costi Ioniță sau Loredana Groza se numără printre cei care au adus reproșuri celor prezenți la concert și care au huiduit. Asta în timp ce mulți oameni se plângeau că au plătit bilete ca să le fie adus pe scenă un solist de manele, în condițiile în care sunt mulți alți români mai talentați.

ADVERTISEMENT

Nu i-a fost ușor lui Babasha să gestioneze totul și s-a aflat între timp, după cum chiar el a mărturisit în podcastul lui Damian Drăghici, că nu mai voia să concerteze și a doua oară. S-a lăsat cu greu înduplecat de echipa lui, care interacționa cu cei de la Coldplay.

După ce a încheiat a doua seară cu bine, Babasha ar fi avut nevoie de un moment doar pentru el ca să se gândească mai bine la tot ceea ce i s-a întâmplat. S-ar fi dus într-o tabără de creație, acolo unde a și compus noi melodii. Nu este exclus, așadar, să lanseze curând noi piese, potrivit unor surse wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

A primit bani Babasha pentru a cânta la concertul Coldplay?

S-a speculat că Babasha a fost plătit pentru a cânta la Coldplay sau că el ar fi dat mită pentru a se bucura de evenimentul unic. Tânărul în vârstă de 22 de ani a negat cu vehemență aceste lucruri și a subliniat că a fost contactat de către membrii trupei Coldplay, după ce l-au găsit pe locul 1, în trending, pe youtube.

”Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert! Nu știu dacă știți, dar mi se pare că Coldplay, nu știu dacă integral sau o parte, a fost ONG. Nu a luat fratele vostru niciun ban. Nici noi nu am plătit pe nimeni să cânt. Nu a fost niciun marketing.

ADVERTISEMENT

Vă jur cu mâna pe inimă! Mi se pare o mare prostie cine crede așa și, pentru conspirațiile astea. Era imposibil să ia un puști ca Babasha, sau de calibrul meu, bani de la cine… Acestea sunt niște idioțenii foarte mari!”, a transmis Babasha pe TikTok.

ADVERTISEMENT
Tags: