Life

Ce a făcut Bianca Drăgușanu, la doar câteva ore de la decesul bunicii lui Alex Bodi! Iubitul vedetei este devastat de durere

13.08.2020 | 19:10
Ce a facut Bianca Dragusanu la doar cateva ore de la decesul bunicii lui Alex Bodi Iubitul vedetei este devastat de durere
ADVERTISEMENT

Alex Bodi este devastat de durere. În această dimineață, bunica lui, pe care o iubea nespus, a trecut în neființă. La aflarea veștii, afaceristul a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de bunica lui, alături de un mesaj emoționant.

Bianca Drăgușanu îi este alături și îi oferă suport emoțional. Mai mult decât atât, a plecat cu el la Mediaș, pentru a organiza înmormântarea. Numai că, afacerile sunt afaceri pentru vedeta noastră.

ADVERTISEMENT

Bianca nu poate sta departe de activitățile ei nici atunci când se află la priveghiul bunicii iubitului. Astfel că, la doar câteva ore de la teribila veste, Bianca a postat pe Instagram o fotografie în care apare într-o rochie senzațională, cel mai probabil, creație proprie.

Prima reacție a Biancăi, după ce a aflat de moartea bunicii lui Alex Bodi

Alex Bodi era foarte apropiat de bunica lui, iar durerea este cumplită. Câtă vreme s-a aflat în spital, iubitul Biancăi nu s-a dezlipit nicio clipă de ea, era sufletul lui. Toată lumea știa asta, inclusiv Bianca.

ADVERTISEMENT

De aceea, îi este alături cu tot ce poate, dar nici afacerile nu le poate neglija. Fanii au fost surprinși când au văzut postarea, la scurt timp după aflarea necazului care a căzut este familia lui Bodi.

Iubitul Biancăi Drăgușanu își vizita des bunica din Mediaș și o copleșea cu multe cadouri, dar mai ales cu iubire. Bătrâna era fericită de fiecare dată când își vedea nepotul favorit.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu
Ce a făcut Bianca Drăgușanu, la doar câteva ore de la decesul bunicii lui Alex Bodi! sursă foto: Captură Instagram

Bianca și Alex vor sta câteva zile la Mediaș pentru a se ocupa de înmormântare, așa că au luat-o cu ei și pe micuța Sofia, care apare în mai multe filmulețe prin centrul orașului.