Sport

Ce a făcut Billel Omrani în ziua meciului Anderlecht – FCSB. Declarație savuroasă de „dragoste” a francezului: „Iubesc să te urăsc”. Foto

Billel Omrani nu este pe lista UEFA, iar francezul a rămas la București. Atacantul are niște probleme medicale și s-a pregătit cu kinetoterapeutul Ovidiu Kurti.
27.10.2022 | 20:06
Ce a facut Billel Omrani in ziua meciului Anderlecht  FCSB Declaratie savuroasa de dragoste a francezului Iubesc sa te urasc Foto
Billel Omrani nu a reușit să marcheze pentru FCSB în 4 meciuri. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fostul golgheter al lui CFR Cluj nu îi poate ajuta pe coechipierii săi la meciul cu Anderlecht, nefiind eligibil în cupele europene, la fel ca Boban Nikolov.

Billel Omrani ar putea rata și meciul din campionat cu Universitatea Cluj

Adus la insistențele lui Gigi Becali, Omrani are în continuare câteva kilograme în plus, iar acum francezul se confruntă și cu probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Billel s-a pregătit alături de kinetoterapeutul FCSB, Ovidiu Kurti, iar atacantul a postat o fotografie de la recuperare, la baza de la Berceni.

Billel Omrani se pregătește separat alături de Ovidiu Kurti
Billel Omrani se pregătește separat alături de Ovidiu Kurti

„Te iubesc și te urăsc în același timp”, i-a transmis jucătorul lui Ovidiu Kurti, responsabil să îi refacă pe fotbaliștii accidentați ai FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Mihai Stoica despre accidentarea lui Billel Omrani: „Are niște probleme. Trebuie să le rezolve”

Mihai Stoica a vorbit la Orange Sport despre accidentarea lui Billel Omrani: „Vom trata cu seriozitate meciul cu Anderlecht, probabil nu va merge Omrani cu noi, că are niște probleme medicale nu foarte grave, dar trebuie să le rezolve. Plecăm cu toți, jucăm cu echipa bună”, a declarat managerul general al FCSB.

Deși Nicolae Dică nu a folosit cel mai bun unspreceze cu Anderlecht, întreg lotul a făcut deplasarea la Bruxelles, de unde FCSB va pleca direct la Cluj pentru meciul cu Universitatea.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă Billel Omrani își va reveni până luni, 1 noiembrie și va face joncțiunea cu restul lotului. Alături de francez s-a pregătit și Ionuț Panțîru. Boban Nikolov se află de asemenea la București.

Omrani a fost în mijlocul unui scandal la meciul cu Petrolul Ploiești. Ultrașii „lupilor-galbeni” au aruncat spre el cu o petardă, iar Omrani s-a prăbușit pe gazon și a avut nevoie de intervenția echipei medicale.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani a fost printre jucătorii norocoși ai FCSB, ținând cont că jucătorul nu a fost în lot la dubla de coșmar cu Silkeborg.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,00 este cota pentru „2 solist” la U Cluj – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT