Life

Ce a făcut Carmen Brumă patru zile în Dubai. Mircea Badea a rămas acasă cu fiul lor

Carmen Brumă a plecat într-un city break în Dubai pentru patru zile. Vedeta a fost însă extrem de activă în tot acest timp.
23.03.2023 | 11:42
Ce a facut Carmen Bruma patru zile in Dubai Mircea Badea a ramas acasa cu fiul lor
Carmen Brumă, vacanță de vis în Dubai. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă are 45 de ani de ani însă nu își arată deloc vârsta. Soția lui Mircea Badea este antrenor personal și știe cum să se mențină în formă. Iar această regulă se aplică atât cât este acasă, cât și în momentul în care pleacă într-o vacanță.

Carmen Brumă, vacanță activă în Dubai

Recent, Carmen Brumă a fost plecată într-o vacanță de vis în Dubai. Patru zile, atât a stat soția lui Mircea Badea în Emiratele Arabe. Dacă mulți se gândeau că aceasta a mers doar să se plimbe, aflați că vedeta nu renunță niciodată la mișcare. Iar această regulă se aplică în special când vine vorba de vacanțe.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine, în mod paradoxal poate, vacanțele cele mai relaxante sunt cele în care mă mișc mult și mai ales cele în care fac lucruri noi așa cum s-a întâmplat în scurta vacanță din Dubai”, a povestit Carmen Brumă, într-un interviu acordat pentru Click.

Ce a făcut vedeta în Dubai? Carmen Brumă a profitat de fiecare oportunitate pe care a avut-o. A mers pentru prima oară cu ATV-ul în deșert și de asemenea, a condus și o barcă cu motor. Printre altele, aceasta s-a urcat pe munți, a urmat mai multe trasee montane și de asemenea a mers și pe o platformă de sticlă la înălțime.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă s-a mai dat și pe un tobogan de sticlă la 220 de metri deasupra orașului. Evident, soția lui Mircea Badea nu a ratat nici ocazia de a încerca mâncărurile tradiționale din Emiratele Arabe. Mulți se întreabă însă cu cine a rămas fiul vedetei în tot acest timp.

Vlad a rămas cu Mircea Badea și bunicii săi

În interviul acordat pentru sursa citată, Carmen Brumă spune că Vlad, în vârstă de doar 8 ani, a rămas alături de bunicii dar și de Mircea Badea. Iar având în vedere că doar patru zile a durat vacanța, cel mai probabil fiului ei nu i-a fost deloc dificil.

ADVERTISEMENT

”Vlad a rămas cu tatăl lui și cu bunicii și s-a distrat. Eu am lipsit doar 4 zile, dintre care 2 au fost în weekend deci nu a fost o problemă adaptarea programului. M-am răsfățat un pic dar nu am sărit peste antrenamente”, a mai adăugat ea, pentru click.ro.

De asemenea, vedeta a mai vorbit și despre obiectivele turistice pe care le-a vizitat. Carmen Brumă a fost printre altele și la Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa. A avut o senzație interesantă, pe care cu siguranță nu o va uita.

ADVERTISEMENT

În același timp și cățărările au fost interesante, dar și restul plimbărilor de care vedeta s-a bucurat. După cum spune chiar ea, vacanța din Dubai de doar patru zile a fost una cât se poate de intensă, plină de activități, dar și de oportunități interesante.

Carmen Brumă a avut grijă să se mai și răsfețe cât de cât, însă nu a sărit niciun antrenament. Totodată, ea a fost atentă să facă mișcare întreaga zi, chiar dacă a mai gustat din unele bunătăți tradiționale.

ADVERTISEMENT