Life

Ce a făcut Carmen Iohannis cu rochia purtată la întâlnirea cu Jill Biden. Designerul Andreea Tincu a explicat totul

Ce s-a întâmplat cu rochia purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Prima Doamnă a Americii, care a făcut o vizită oficială la noi în țară. Detalii au fost oferite chiar de designerul care a creat-o.
09.05.2022 | 21:48
Ce a facut Carmen Iohannis cu rochia purtata la intalnirea cu Jill Biden Designerul Andreea Tincu a explicat totul
Ce a făcut Carmen Iohannis cu rochia purtată la întâlnirea cu Jill Biden. Foto: Colaj Fanatik / Facebook Carmen Iohannis
ADVERTISEMENT

Designerul care a creat rochia purtată de Carmen Iohannis a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, cu ținuta purtată de Prima Doamnă a României.

Ce a făcut Carmen Iohannis cu rochia purtată la întâlnirea cu Jill Biden

După zvonurile apărute în presă cu privire la rochia purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden, designerul care a creat rochia a dat mai multe detalii despre ce s-a întâmplat cu aceasta.

ADVERTISEMENT

Andreea Tincu a explicat că toate rochiile sunt returnate designerului care le-a creat, același lucru fiind valabil și pentru rochia care a fost purtată de soția lui Klaus Iohannis la această întâlnire.

Unele dintre rochii sunt păstrate, fiind folosite la ședinte foto, sau altele sunt vândute. Mai mult, Andreea Tincu a explicat că o rochie care a fost purtată de Carmen Iohannis a mai fost luată pentru un eveniment și de solista Diana Bucur.

ADVERTISEMENT

Ce a spus designerul care a creat rochia purtată de Carmen Iohannis

“Deoarece în ultimele 24 de ore am citit scenarii despre cât costă ţinutele Primei Doamne, aş vrea să vă reamintesc că absolut toate ţinutele sunt returnate designerului, ulterior fiind vândute prin site-ul meu sau păstrate, deoarece le folosim şi la alte şedinţe foto importante.

Un exemplu concludent este una dintre rochiile mele preferate, care a fost purtată de către Prima Doamnă Carmen Iohannis în anul 2019 la Încoronarea Împaratului Naruhito, dar şi anul acesta, de către solista Diana Bucur, când am realizat împreună campania eşarfei “Oda Bucuriei”, a mai spus designerul, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Aspectul legat de ceea ce se întâmplă cu rochiile create de designer este unul cunoscut pentru clientele fidele, a mai spus Andreea Tincu pe rețelele de socializare.

„Clientele fidele Andrea Tincu cunosc bine acest aspect, multe ţinute fiind achiziţionate şi direct din showroom-ul nostru de persoane care au aceleaşi dimensiuni”, a precizat designerul Andreea Tincu.

ADVERTISEMENT

Jill Biden a venit în vizită în România și, alături de Prima Doamnă a țării noastre, a discutat cu familiile de refugiați ucraineni.

ADVERTISEMENT