Life

Ce a făcut Corina Chiriac o singură dată în viață: „Toate fetele visează”

Corina Chiriac, la 72 de ani este plină de viață. Artista, care a cântat recent la TIF, a fost căsătorită o singură dată în America. Aceasta n-a avut copii. Interpreta vorbește despre viața și meseria sa.
24.06.2022 | 13:39
Ce a facut Corina Chiriac o singura data in viata Toate fetele viseaza
Într-un interviu oferit actriței Ana Donosa, Corina Chiriac, vorbește despre meseria sa. Sursa foto: Național TV.
ADVERTISEMENT

Corina Chiriac, în vârstă de 72 de ani, este în mare formă. Îndrăgita interpretă a susținut un recital la TIF, weekend-ul trecut și a uimit publicul cu naturalețea și dezinvoltura ei.

Corina Chiriac: ”Un tânăr care n-are niciun vis e un tânăr trist”

Corina Chiriac are o carieră frumoasă. A lansat zeci de melodii, a prezentat emisiuni de televiziune, iar în ultimii ani s-a axat pe scris cărți. Puțin știu că artista a fost căsătorită cu un om de afaceri, Virgil Anastasiu, care a murit în urmă cu 3 ani. Bărbatul a cerut-o de soție pe artistă în America. Și-au unit destinele tot pe tărâm american în 1993, unde artista se mutase în 1988. S-au despărțit în 1997. Virgil Anastasiu era mai tânăr cu 11 ani decât celebra interpretă.

ADVERTISEMENT

”Virgil a murit în urmă cu trei ani. Ne-am căsătorit în Las Vegas. Eu am stat aproape 6 ani în America”, a declarat pentru FANATIK, artista, care s-a repatriat în 1994, anul în care avea să îl piardă pe tatăl ei, compozitorul Mircea Chiriac.

Corina Chiriac a dezvăluit cât de complicate au fost examenele de admitere la Teatru, în perioada comunistă

Ana Donosa, actriță la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” și gazda emisiunii Actul2, de la Național 24 Plus, vă invită la două ediții de
excepție, cu povești de viață, din turnee și de pe scenă, cu inegalabila Corina Chiriac.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă de muzică ușoară, actriță și una dintre realizatoarele preferate ale telespectatorilor Național TV, a dezvăluit la ce instrumente cântă, cum au fost anii de școală, cât de complicate au fost examenele de admitere la Teatru, în perioada comunistă, dar și de ce alegeau tinerii această carieră. “Toate fetele visează să fie actrițe”, ne-a spus, zâmbind, Corina Chiriac. A subliniat spunând că “un tânăr care n-are niciun vis e un tânăr trist”.

Corina Chiriac a vorbit despre turneele în străinătate

Corina Chiriac a vorbit și despre cât este de greu să reziști în meseria de actor dar și despre cum vede viața “ca o tatonare”. Marea noastră
artistă ne-a povestit despre turneele din străinătate, din vremea în care era foarte greu să călătorești și despre diferențele culturale,
descrise și în volumul său “Minuni Trăite”, o carte în care regăsim sensibilitatea și esența Corinei Chiriac.

ADVERTISEMENT

Lucrarea conține și câteva sfaturi și idei despre viața veșnică, despre vise, despre cam tot ceea ce preocupă o femeie și nu numai. Despre toate acestea, și la Actul2, la Național 24 Plus, în aceasta sâmbătă de la ora 12.00 şi sâmbătă viitoare de la ora 23.30.