Life

Ce a făcut Daria Radionova înainte ca Alex Bodi să ajungă la DIICOT. Imaginile spun totul

11.11.2020 | 12:05
Ce a facut Daria Radionova inainte ca Alex Bodi sa ajunga la DIICOT Imaginile spun totul
ADVERTISEMENT

Cu o seară înainte ca Alex Bodi să fie săltat de DIICOT, Daria Radionova a petrecut la el acasă și a postat câteva imagini dintr-un bolid de lux, iar apoi de pe canapeaua unde până de curând stătea Bianca Drăgușanu.

Rusoaica pentru care Bodi s-a despărțit de Bianca, iar aceasta a plecat în cele din urmă în Dubai, a postat câteva filmulețe pe Instastory aseară în care s-a arătat extrem de fericită cu noua ei viață, alături de afaceristul din Mediaș.

ADVERTISEMENT

Daria a petrecut toată noaptea cu Bodi și a scris că va fi alături de el, în această nouă poveste de iubire „până la sfârșitul drumului”.

Daria Radionova, alături de Alex Bodi înainte să fie săltat de DIICOT

Azi de dimineață, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în viața afaceristului, căci acesta s-a trezit cu mascații peste el, fiind suspect într-un dosar de proxenetism și trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT.

ADVERTISEMENT

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO şi al unităţilor subordonate fac miercuri dimineaţă 386 de percheziţii domiciliare vizând destructurarea unor grupări infracţionale organizate vizate în 24 de dosare de trafic de droguri de risc şi de mare risc, trafic de persoane, proxenetism, trafic de migranţi, camătă, criminalitate informatică, evaziune fiscală, spălare de bani, contrabandă, înşelăciune sau şantaj”, se arată în comunicatul DIICOT referitor la speța lui Alex Bodi.

daria radionova
Daria Radionova a petrecut aseară cu Alex Bodi. Foto: Instagram

Bianca Drăgușanu nu a comentat încă această situație

Fostul partener al Biancăi Drăgușanu se află și la această oră în fața procurorilor, unde trebuie să dea explicații în dosarul în care este direct vizat.

ADVERTISEMENT

Bianca nu a avut până acum nicio reacție referitor la acest episod destul de dur din viața afaceristului. Fosta prezentatoare de televiziune s-a dus în Dubai imediat după separarea de Alex, iar înainte de despărțire a amenințat că va face o serie de dezvăluiri despre ce a trăit alături de el.

Drăgușanu a recunoscut, în cele din urmă, că a fost agresată de fostul iubit, imaginile difuzate acum ceva timp de tabloide fiind reale.

ADVERTISEMENT