Life

Ce a făcut, de fapt, cu banii câștigați Ruxi Opulenta de la Bravo ai Stil! “Nu mă gândesc la preț”

Ruxi Opulenta a plecat acasă cu premiul cel mare de la Bravo, ai stil! Celebrities, dar în ce a investit suma de 100.000 de lei? Câștigătoarea a mărturisit adevărul.
20.06.2022 | 07:28
Ce a facut de fapt cu banii castigati Ruxi Opulenta de la Bravo ai Stil Nu ma gandesc la pret
Pe ce a cheltuit banii Ruxi Opulenta de la Bravo, ai stil! Celebrities. Bruneta încă are premiul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D a spus ce a făcut, de fapt, cu banii câștigați. Celebra influenceriță a dezvăluit că încă nu a cheltuit premiul pentru care a luptat în emisiunea de modă prezentată de Ilinca Vandici.

Pe ce a cheltuit banii Ruxi Opulenta de la Bravo, ai stil! Celebrities. Bruneta încă are premiul

Ruxi Opulenta nu a cheltuit premiul de la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul doi, și spune care sunt planurile pe care le are. Câștigătoarea a explicat că nu a investit încă banii, deși au trecut peste 6 luni de la marea finală.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, frumoasa brunetă, pe numele real Roxana Erdei, a spus că este pregătită să investească suma de 100.000 de lei pentru bunul plac. Mai exact, vedeta vrea să cheltuiască totul pe haine.

„Mai sunt acolo, dar, eu am zis că îi sparg. După 6 luni de chin am zis că îi sparg și asta și fac. Îi sparg pe pofta mea, pe ce vreau eu. Îi sparg pe ținute, trăiesc așa câteva luni fără stres.

ADVERTISEMENT

Dau fără număr, îmi iau ce vreau, fără să mă gândesc la preț”, a declarat câștigătoarea de la Kanal D în urmă cu puțin timp pentru wowbiz.ro.

Ruxi Opulenta a discutat și despre planurile pe care le are pentru această vară. Sezonul estival o găsește cu gândul la vacanță, frumoasa brunetă dorindu-și să cunoască și să exploreze mai multe locuri din Europa.

ADVERTISEMENT

„Vara asta merg pe Europa. Pe aici, pe Anglia, Italia, Spania”, a mai adăugat influencerița pentru aceeași sursă.

Ruxi Opulenta, în vacanță la Marea Neagră

În momentul de față, Ruxi Opulenta se bucură de un concediu pe litoralul românesc, acolo unde s-a fotografiat în toată splendoarea în costum de baie. Vedeta arată formidabil și se menține în formă maximă.

ADVERTISEMENT

„Unde te bate vântul? Pe mine în față”, este una dintre descrierile făcute de câștigătoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT