Life
notix pixel id

Ce a făcut Denise Rifai după ce a fost oprită în trafic de Poliție. Agentul, uluit de atitudinea prezentatoarei de la Kanal D

Denise Rifai este persoană publică, se bucură de notorietate, dar reușește să fie simplă și asumată din multe puncte de vedere.
26.10.2021 | 08:00
Ce a făcut Denise Rifai după ce a fost oprită în trafic de Poliție. Agentul, uluit de atitudinea prezentatoarei de la Kanal D
Ce a făcut Denise Rifai după ce a fost oprită în trafic de Poliție. Agentul, uluit de atitudinea prezentatoarei de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare de la Kanal D a fost oprită în trafic de Poliție, pe Bulevardul Poligrafiei din București, unde a depășit viteza legală de 50 km/h.

Conștientă de greșeala comisă moderatoarea de la „40 de întrebări” i-a oferit agentului actele necesare, fără să schițeze un gest în plus.

Omul legii a fost uluit de atitudinea lui Denise Rifai, asta pentru că se aștepta să nu aibă parte de înțelegere sau să ceară să fie iertată.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai, gest uimitor după ce a fost oprită în trafic. Ce i-a spus agentului

Denise Rifai a dat dovadă de foarte multă asumare și responsabilitate, fără să abuzeze de numele pe care-l are sau de faptul că este persoană publică.

Întregul moment s-a petrecut în vara lui 2021, fiind scos la iveală abia acum de Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România.

ADVERTISEMENT

Din fericire, vedeta de la Kanal D s-a ales cu un simplu avertisment pentru fapta sa, asta pentru că agentul constatator a fost uimit de atitudinea frumoasei brunete.

După-amiază toropitoare, într-o zi de week-end. Acționam cu radarul pe b-dul Poligrafiei, din sectorul 1 al Capitalei. O rachetuță roșie-vișinie ne «intră în vizor», nedepășind însă cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate.

ADVERTISEMENT

După efectuarea semnalului regulamentar de oprire, mă prezint, îmi declin calitatea și îi solicit conducătoarei auto să-mi înmâneze documentele personale și cele ale autoturismului, expunându-i și motivul controlului.

De frumoasă, frumoasă șoferița. Nu m-a recunoscut, cu toate că fusesem invitat de câteva ori în direct în emisiunea pe care o realiza anul trecut. Spre rușinea mea, până când mi-au fost înmânate documentele, nici eu nu o recunoscusem.

ADVERTISEMENT

DENISE RIFAI!

– Aoleu, îmi zic în gând, să vezi, Bogdane, ce show urmează, cunoscută fiind incisivitatea cunoscutei realizatoare.

Mă pregătesc psihic pentru un atac la persoană sau la adresa purtătorilor de caschetă albă, inspir adânc și îi aduc la cunoștință faptul că sancțiunea pentru contravenția comisă este avertisment sau amendă de 580 lei.

ADVERTISEMENT

Am fost șocat însă. Așteptând în gardă o înșiruire tumultoasă de acuze la adresa «șpăgarilor nenorociți», m-am lovit de atâta bun simț încât rar întâlnesc, chiar și la oamenii de rând.

Ținând în permanență mâinile pe volan după ce mi-a înmânat documentele, și-a asumat vinovăția din primul moment. «Am greșit și voi plăti, fiecare greșeală se plătește, nu-i așa», mi-a spus, zâmbind.

Am lăudat-o în discuțiile cu colegii, și o fac și acum, public. De ce o persoană cu o asemenea notorietate poate să dea dovadă de educație și de obraz subțire, în timp ce ne lovim foarte des de…: «Tu știi cine e tata? *Oaie, fii atent, dacă îmi dai amendă te dezbrac și de izmene‘.

M-am întors cu procesul-verbal. AVERTISMENT. Pentru că, nu-i așa, aplicarea sancțiunii cu avertisment sau cu amendă este exclusiv la latitudinea agentului constatator și depinde și de atitudinea contravenientului.

Atitudine care, în cazul de față, este de aplaudat și de urmat! Felicitări, Denise Rifai!”, a povestit Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România – SNPR DECUS, pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri