Life

Ce a făcut DOC după ce a ieșit de la Survivor România? Deliric și INNA i-au fost alături: ”Îi e greu”

DOC de la Survivor România a ajuns acasă doar de câteva zile, iar împreună cu soția lui, Anca, cea pe care o divinizează, la propriu, a plecat într-o minivacanță la munte.
23.03.2023 | 12:00
Ce a facut DOC dupa ce a iesit de la Survivor Romania Deliric si INNA iau fost alaturi Ii e greu
Doc de la Survivor a plecat la munte, împreună cu soția lui, Anca / Fotomontaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

DOC de la Survivor a fost eliminat din competiția din Dominicană, însă nu a avut prea mult timp să fie trist. Acasă a fost întâmpinat de soția lui, Anca, de fetița lor, Eva, dar și de cei mai buni prieteni ai celor doi. Veselie mare, cât cuprinde! De când a ajuns în România, DOC nu s-a recuperat complet și nu a revenit la realitatea vieții de acasă. Sechelele din Dominicană încă se simt, dar parcă un burger suculent face totul să pară mai ușor, nu? Căci da, de când a venit, DOC se bucură de fel și fel de preparate, care mai de care mai delicioase. FANATIK a stat de vorbă, în exclusivitate, cu Anca, soția artistului, care ne-a dezvăluit câte ceva despre zilele frumoase pe care le petrec, acum, la munte.

 Ce a făcut DOC după ce a ieșit de la Survivor România

DOC de la Survivor România nu și-a revenit complet după eliminarea din Dominicană. Cu toate acestea, oamenii dragi au grijă să-l menajeze la tot pasul. Ajuns acasă, DOC și-a făcut bagajele din nou, plecând la munte alături de Anca, soția lui, dar și de cei mai buni prieteni.

ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu Anca, soția lui DOC, iar aceasta ne-a povestit câte ceva despre readaptarea artistului la realitatea vieții de acasă, dar și despre cum se distrează la munte și cât de mult l-a încărcat muzica, din punct de vedere pozitiv, pe DOC.

Cu toate acestea, distracția a fost mai mult pentru soția artistului! Artistul a preferat să meargă în camera de hotel și să se relaxeze. În fond, credem că e tare plăcut să poți lenevi într-un pat confortabil, după atâta amar de vreme de dormit pe scânduri, în Dominicană!

ADVERTISEMENT

Dar asta nu e tot! Deși au fost separați luni bune, DOC și Anca s-au regăsit acum și sunt mai apropiați ca niciodată. În exclusivitate, Anca ne-a povestit că resuscitarea relației și căsniciei lor a fost una extrem de benefică și că amândoi s-au simțit de parcă au luat-o de la 0 pe drumul iubirii lor. Stați așa, căci n-am terminat! Pentru că și scena i-a lipsit enorm, DOC a cântat la Snowfest și s-a bucurat din plin de iubirea fanilor săi.

Anca, soția lui DOC, după luni de despărțire: „Ne prinde bine să stăm împreună”

Cum a fost revederea voastră, Anca?

– A fost ciudată, plăcut ciudată. Chiar ne gândeam că puține relații au șansa de o resuscitare atât de hardcore după câțiva ani. E ca și cum am luat-o de la 0 și e plăcut.

ADVERTISEMENT

Ce faceți? Am văzut că sunteți la ski și sunt cu voi și Deliric și Inna.

– Suntem la Snowfest. Avea Vlad & CTC concert weekendul ăsta și da, am prins și niște ski / snow cu ocazia asta. Ne prinde bine să stăm împreună într-o minivacanță departe de tot .

Cum vă simțiți? DOC postase pe story ca încă nu s-a readaptat… că te-a lăsat să stai pe pârtie și a venit în camera de hotel, să citească o carte.

ADVERTISEMENT

– Îi este destul de greu să se readapteze la haosul vieții de zi cu zi sau cel puțin i-a fost până a urcat pe scenă. A fost ca un pansament pentru el concertul. Într-adevăr am mers singură la ski & party, el a stat mai mult în cameră, are nevoie de odihnă și niște meditație până să intre în ritm.

Cum a reacționat fetița atunci când l-a văzut?

– A fost suuuuper fericită, tot întreba de el în ultimul timp.

 Cât stați în vacanța și ce faceți de Paște?

– Am stat doar trei zile, ne întoarcem joi. De Paște încă nu știm ce facem, nu eram pregătită să fac planuri împreună. Cel mai probabil vom face în familie.

DOC de la Survivor România și Anca au lucrat împreună într-un cazino

Demult, pe vremea când DOC nu avea încă drumul deschis spre muzică, artistul a lucrat într-un cazino. El și Anca s-au cunoscut în urmă cu 16 ani, după cum chiar ea ne-a mărturisit, într-un interviu anterior.

Au fost chiar și colegi de muncă în acel cazino și, pe vremea aceea, nici nu se gândeau că vor forma un cuplu. Aveau o frumoasă relație de prietenie, care nu depășea nicicum bariere normalității.

Soarta a făcut în așa fel încât, peste 10 ani, cei doi să se regăsească. Și așa au început o relație de iubire! Ulterior, ei s-au și căsătorit și au împreună o fetiță, pe micuța Eva, de care DOC este extrem de atașat.

„Ne-am cunoscut acum aproximativ 16 ani. Am lucrat împreuna în cazino, chiar el mi-a fost profesor la școala de crupieri. A fost și atunci o chimie între noi, însă care s-a bazat pe prietenie.

Nimic mai mult, el fiind la momentul respectiv într-o relație. Pot spune că atunci m-a cucerit și am rămas cucerită, chiar dacă nu ne-am mai văzut o perioada de 10 ani după.

Cel mai mult la el am apreciat pasiunea, pasiunea pentru viață aș putea spune…. Despre orice vorbea, și un lucru extrem de banal, avea o forță și o implicare cum n-am mai văzut.

Munca la cazino, discuțiile, muzica, totul era făcut cu foarte multă energie. Mi s-a părut că ne potrivim perfect din punctul asta de vedere”, a povestit Anca, soția lui DOC, în exclusivitate pentru FANATIK. 

DOC și Anca
DOC de la Survivor și Anca s-au căsătorit în anul 2019 / Sursă foto: Facebook

Cine este DOC, Faimosul de la Survivor România

DOC a început să activeze în industria muzicală încă din anul 1997, atunci când a pus bazele trupei Trilogia, alături de Nwanda și Deliric. Cu toate acestea, anul 1999 a fost cel care l-a propulsat pe scara succesului.

De-a lungul timpului, a avut colaborări remarcabile cu artiști precum Deliric, Cabron, Vlad Dobrescu, Maximilian sau Guess Who, iar împreună cu Deliric și Vlad Dobrescu a înființat trupa C.T.C, tot în anul 1999. În anul 2010, DOC pleacă pe cont propriu și lansează albumul „Scăpat de sub control”, care a avut un real succes în lumea rap-ului românesc.

În 2015, DOC rupea topurile muzicale cu celebra colaborare dintre el și Smiley, „Pierdut Buletin”. Pe lângă faptul că este un artist complet, apreciat în special de ascultătorii genului rap, DOC este și compozitor. Dar și producător de înregistrări. Ceea ce nu multă lume știe despre Faimosul care a participat la Survivor este faptul că a fost mereu o fire sportivă și chiar a jucat baschet de performanță.

În anul 2019, DOC s-a căsătorit cu aleasa lui, Anca, iar cei doi au devenit părinții Evei.

ADVERTISEMENT