Sporturi

Ce a făcut Doroftei ca să scape de datorii! Fostul campion mondial s-a inspirat din Liga 1 Betano

25.02.2019 | 17:20
Leonard Doroftei în fața fostului său pub

Leonard Doroftei a făcut tot ce a putut ca să scape de datorii! Fostul campion mondial la box profesionist s-a inspirat din Liga 1 Betano și a luat o decizie neașteptată în procesul pe care îl are cu Primăria Ploiești. Astfel, după ce a a fost pus să evacueze pub-ul din centrul orașului pe care îl deținea într-o clădire cu bulină roșie, Doroftei a apelat la o soluție devenită între timp „clasică”. Conform supervizor.ro, „Moșul” și-a băgat în insolvență fosta firmă.

Înfiinţată în 1996, dar cu activitate abia din 2006 la distanță de zece ani de zile, Santarin Com SRL Ploiești a administrat fostul bar deținut de Doroftei. De remarcat că fostul campion mondial WBA avea firma împreună cu soţia lui, Clara Ramona Doroftei, aceasta fiind şi cea care care administra totul.

Ce a făcut Doroftei ca să scape de datorii! Doroftei
Leonard Doroftei își prezintă fotografiile în fostul său pub

Ce a făcut Doroftei ca să scape de datorii!

Conform actelor firma nu mergea deloc bine. Societatea celor doi soţi Doroftei a raportat pierderi uriaşe pentru perioada 2010-2014. Firma a mers ceva mai bine în următorii doi ani, 2015 şi 2016, dar în 2017 au existat din nou pierderi de 61.405 lei plus datorii acumulate de 915.579 lei. Astfel, la prima vedere rezultatele fiscale din 2017 arată clar că pub-ul nu era unul chiar căutat de clienţi. Mai mult de atât, vechea firmă a raportat o cifră de afaceri de 414.325 lei, ceea ce înseamnă încasări de numai 250 de euro pe zi!

Leonard Doroftei anticipase însă de acum 3 ani de zile ce va urma și a înființat o altă firmă, Doroftei Events SRL Ploiești. Noua societate a fost înmatriculată pe 9 martie, în timp ce cea veche a devenit inactivă la ordinul ANAF în mai 2018. De remarcat că noua societate prestează “Activităţi suport pentru interpretare artistică (spectacole)”, iar pentru 2017 a raportat o cifră de afaceri de 60.668 lei şi chiar un profit net de 30.897 lei. Cererea de insolvență a vechii firme, depusă pe 19 februarie 2019 la Tribunalul Prahova, ar putea fi admisă săptămâna viitoare când va avea loc primul termen de judecată.

  • 1 înfrângere a avut Leonard Doroftei în circuitul profesionist

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri