Life

Ce a făcut Elena Matei de la Survivor cu banii primiți după emisiune: „De aia m-am și dus acolo, să câștig cât mai mulți”

Elena Matei de la Survivor a dezvăluit ce a făcut cu banii după emisiune. Fosta concurentă a precizat că motivul pentru care a decis să plece în Republica Dominicană au fost câștigurile financiare.
07.04.2022 | 00:01
Ce a facut Elena Matei de la Survivor cu banii primiti dupa emisiune De aia mam si dus acolo sa castig cat mai multi
Pe ce a cheltuit Elena Matei de la Survivor banii primiți la emisiune. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Matei de la Survivor a vorbit despre felul în care și-a cheltuit banii primiți după ce a participat la emisiunea Survivor România 2022.

Pe ce a cheltuit Elena Matei de la Survivor banii primiți la emisiune

Într-un interviu pentru Click!, Elena Matei de la Survivor a dezvăluit unde s-au dus banii pe care i-a câștigat participând la emisiunea Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT

Astfel, fosta Războinică a decis să investească toți banii câștigați la Survivor în ea și în afacerea pe care vrea să și-o deschidă. Mai mult, aceasta chiar a dezvăluit că nu vrea să aibă un șef, ci dorește să fie propria angajată și să fie antreprenoare.

„Toți banii pe care i-am făcut îi investesc acolo, de aia m-am și dus acolo, să câștig cât mai mulți bani, ca să pot să-mi fac afacerea mea, pentru că nu vreau să mai lucrez pentru nimeni”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Care este afacerea în care a investit Elena Matei

Ceea ce dorește Elena Matei este să gătească prăjituri pe care să le vândă și deja începuse să își vadă visul devenind realitate înainte de a pleca în Republica Dominicană, așa că acum a reluat procesul de unde a rămas înainte de a participa la Survivor România 2022.

„Abia îmi începusem propria afacere, cu prăjituri, cu torturi, dar am plecat în Republica Dominicană. Pentru că vreau să le dau omenilor să mănânce ce mi place mie și cum îmi place mie”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT

După ce a participat la emisiunea difuzată de Pro TV, Elena Matei a dorit să stea o perioadă singură pentru a procesa toate lucrurile prin care a trecut. Ea a renunțat inclusiv la rețelele de socializare.

„Am stat puțin singură, eu cu mine, fără să iau contact cu rețelele sociale, ca să cântăresc puțin ceea ce s-a întâmplat. Apoi mi-am dorit să-mi încep activitatea cât mai repede”, a dezvăluit fosta Războinică.

ADVERTISEMENT