News

Ce a făcut Elena Udrea când și-a văzut fetița. Detalii inedite de la întâlnirea din penitenciar. ”Eva e bucuroasă, nu știe ce se întâmplă”

Elena Udrea, condamnată la șase ani de închisoare, și-a văzut fiica în penitenciar. Micuța a petrecut trei ore alături de mama sa, lucru anunțat și de Adrian Alexandrov.
26.07.2022 | 10:53
Ce a facut Elena Udrea cand sia vazut fetita Detalii inedite de la intalnirea din penitenciar Eva e bucuroasa nu stie ce se intampla
Elena Udrea s-a jucat trei ore alături de fiica sa. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adrian Alexandrov, partenerul de viață al Elenei Udrea, a dezvăluit că cele două s-au jucat împreună, micuța Eva fiind foarte bucuroasă.

Elena Udrea s-a jucat trei ore cu fiica sa în penitenciar

”Este a doua oară când mergem. Am fost și săptămâna trecută. Nu am vrut să o aduc înainte că era geam. A fost o bucurie enormă după patru luni de când nu și-a văzut copilul. S-au jucat, au colorat, au desenat și acum mergem acasă. Eva e bucuroasă, nu știe ce se întâmpla, crede că venim la birou.

ADVERTISEMENT

Îi place, e camera decentă, cu jucării. S-au jucat frumos, au făcut activități si celei mici i-a plăcut. Nu ne rămâne decât să venim săptămânal”, a explicat Adrian Alexandrov la România TV.

Așadar, Elena Udrea a primit dreptul din partea conducerii penitenciarului să își vadă săptămânal fiica, în camera special amenajată denumită ”Camera Mama și Copilul”.

ADVERTISEMENT

Inițial, Udrea a primit varianta să-și vadă fiica doar într-un dispozitiv de separare, lucru considerat inacceptabil de fostul politician.

Dispozitivele de separare sunt reprezentate de încăperi cu trei laturi din termopan sau alte materiale ușoare, cu geamuri, care au menirea de a asigura distanța și intermedierea de către geamuri a contactului, create in camera în care sunt amplasate”, explică Stiripesurse.

ADVERTISEMENT

Avocatul Elenei Udrea vorbise deja despre acest aspect. “Confirm că doamna Udrea a putut să își vadă copilul după 3 luni și jumătate în camera special amenajată la Penitenciarul de Femei Târgșor în acest scop.

A fost avut în considerare interesul superior al copilului și numeroasele studii care arată cât de importantă este menținerea legăturii copilului cu părintele care este în executarea unei pedepse privative de libertate.

ADVERTISEMENT

Pana săptămâna trecută, având în vedere ca nu i se permitea decât ca vizita copilului sa aibă loc cu dispozitivul de separare, nu s-a putut organiza aceasta deoarece nu poți sa ii explici unui copil de ce nu își poate îmbrățișa mama”, a anunțat avocatul.

Până va scăpa de etapa de carantinare, Elena Udrea se află singură într-o celulă, fiind păzită de gardieni cu experiență. Cu toate acestea, femeia nu are probleme de integrare și este agreată de celelalte deținute, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT