News

Ce a făcut familia lui Emi Pian la cimitir. Jale mare la căpătâiul liderului clanului Duduianu

09.08.2020 | 11:01
Ce a facut familia lui Emi Pian la cimitir Jale mare la capataiul liderului clanului Duduianu
Ce a făcut familia lui Emi Pian la cimitir. Jale mare la căpătâiul liderului clanului Duduianu. Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Mașina mortuară cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a ajuns în urmă cu puțin timp la cimitir, temutul interlop fiind condus pe ultimul drum de familie și prieteni. Rudele răpuse de durere și participanții la înmormântare și-au strigat durerea pe drumul spre locul de veci.

La intrarea în cimitir oamenii au aruncat cu petale de flori și l-au aplaudat puternic pe regretatul interlop care a fost omorât de un rival. Liderul clanului Duduianu a lăsat în urma sa multă durere, familia strigând neîncetat numelui celui care a murit la 39 de ani.

ADVERTISEMENT

„Emi Pian, Emi Pian, Emi Pian”, ”Nu te vom uita, Nu te vom uita, Nu te vom uita”, sunt o parte din cuvintele pe care rudele lui Florin Mototolea le strigă la căpătâiul temutului interlop din Giulești, informează spynews.ro.

Strigăte de jale și durere la căpătâiul sicriului lui Emi Pian

„Aoleu, măicuța mea, nu mai pot! Aoleu!”, sunt strigătele de jale pe care membrii familiei lui Emi Pian le spun neîncetat de când au plecat de la slujba de la Biserica Sfânta Parascheva din sectorul 6.

ADVERTISEMENT

Se pare că slujba de înmormântare a fost una scurtă, în aceste momente sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului aflându-se la cimitirul Tudor Vladimirescu unde va fi îngropat. Emi Pian este condus pe ultimul drum de peste 1.000 de oameni.

În cimitir ar trebui să intre maxim 8 persoane, însă rudele interlopului se pare că nu au respectat măsura luată de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Așadar, foarte mulți oameni au ajuns lângă locul unde Emi Pian își va dormi somnul de veci.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care familia a decalat ora înmormântării

Familia interlopului a luat decizia de a organiza mai devreme slujba de înmormântare ca jurnaliștii să nu fie prezenți la cimitir.

De asemenea, rudele au mers la Biserică în prima parte a zilei și pentru a evita formarea unui grup mai mare decât prevede legea.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, la căpătâiul lui Emi Pian s-au adunat foarte mulți oameni, peste 1.000 de participanți luând parte la înmormântare.

Echipe de jandarmi au escortat mașina mortuară și grupul uriaș până la Biserică, dar și ulterior, până la cimitir.

 

 

 

ADVERTISEMENT