Fotbal intern

Ce a făcut FC Botoșani înainte de meciul cu FCSB. Video

02.09.2018 | 13:44
Ce a facut FC Botosani inainte de meciul cu FCSB Video

Ce a făcut FC Botoșani înainte de meciul cu FCSB. Costel Enache nu și-a menajat deloc fotbaliștii nici măcar în ziua meciului împotriva elevilior lui Nicolae Dică.

FC Botoșani va disputa duminică seară, de la ora 21:30, la Voluntari partida din Liga 1 Betano cu FCSB. Însă moldovenii au gânduri mari și sunt deciși să le facă viața grea roș-albaștrilor în acest meci. Astfel că antrenorul oaspeților a hotărât să își scoată fotbaliștii la antrenament și în ziua partidei.

Ce a făcut FC Botoșani înainte de meciul cu FCSB.

FANATIK.RO i-a surprins pe fotbaliștii lui Costel Enache în baza de la IMGB, acolo unde în jurul orei 11:00 antrenorul moldovenilor și-a scos fotbaliștii la antrenament. “Bă, ăsta ne omoară și în ziua meciului? Nu știe că avem diseară meci?”, comenteau jucătorii între ei mai în glumă mai în serios în timp ce mergeau către locul de pregătire.

Ce a făcut FC Botoșani înainte de meciul cu FCSB. Fotbaliștii lui Costel Enache la antrenament
Ce a făcut FC Botoșani înainte de meciul cu FCSB. Fotbaliștii lui Costel Enache la antrenament

Costel Enache este convins că echipa sa o să facă tot ce depinde de ea pentru a se întoarece în Moldova cu un rezultat pozitiv. „Indiferent cu cine jucăm în primii 11 sau cu cine va intra pe parcurs, ar fi o surpriză să obținem punct sau puncte cu FCSB pentru că nu foarte multă lume se așteaptă. O parte dintre noi chiar avem credința asta. Dacă nici noi nu credem, mai bine nu ne prezentăm. Credem și trebuie să mergem cu convingereaa că vom putea face lucruri minunate contra FCSB”, a spus Enache.

Ce decizie a luat FC Botoșani înainte de meciul cu FCSB

După ce FC Botoșani a luat decizia ca fotbaliștii să se antreneze și în ziua meciului, antrenorul moldovenilor, Costel Enache a fost văzut la ședința de pregătire și cu un laptop. Acesta urmărea cu atenție mai multe informații, iar elevii săi lucrau diferite exerciții sub supravegherea oamenilor din staff.

Valeriu Iftime este și el optimist înainte de meciul cu FCSB. “Am încredere că o să scoatem un rezultat bun, deşi foarte mulţi oameni nu ne dau dau şanse în acest meci. Însă eu am încredere în jucătorii lui Costel Enache şi sunt convins că băieţii vor da totul pentru a obţine un rezultat bun, chiar dacă în trecut FCSB ne-a tot bătut. Nu vreau să spun că aştept un meci mare de la un jucător sau altul, deoarece toţi băieţii trebuie să se mobilizeze şi să obţinem un rezultat bun din această deplasare”, a spus Iftime.

VIDEO:

Meciul FCSB-FC Voluntari se va disputa la Voluntari, duminică seară, de la ora 21:30, deoarece gazonul de pe Naţíonal Arena a început să arate din ce în ce mai rau, iar roş-albaştrilor nu prea la mai convine să evolueze pe un asemenea tren deoarece jocul lor are mult de suferit. Nicolae Dică este un antrenor care pune accent pe jocul de posesie, mai ales că are în cadrul lotului său sunt fotbalişti destul de tehnici. Felipe Teixeira este unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1 Betano, iar jocul său contează foarte mult în angrenajul celor de FCSB.

Ce decizie a luat FC Botoșani înainte de meciul cu FCSB. Fotbaliştii lui Enache la antrenament
Ce decizie a luat FC Botoșani înainte de meciul cu FCSB. Fotbaliştii lui Enache la antrenament

Citește și FC Botoșani, fără victorie în fața FCSB! Cotă uriașă la pariuri pentru moldoveni

Citește și Sergiu Hanca, pe picior de plecare! Ofertă tentantă de la Legia Varșovia