Sport

Ce a făcut FCSB cu banii primiți din calificarea în grupele Conference League: „Din 4 milioane s-au cheltuit 5 și ceva!”

FCSB a cheltuit toți banii primiți după calificarea în grupele UEFA Conference League, Mihai Stoica făcând anunțul situației financiare.
28.11.2022 | 20:23
Ce a facut FCSB cu banii primiti din calificarea in grupele Conference League Din 4 milioane sau cheltuit 5 si ceva
FCSB a cheltuit toți banii primiți din calificarea în grupele Conference League. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că din suma de 4.000.000 de euro nu a mai rămas nimic, explicând pe ce s-au dus banii.

FCSB a cheltuit toți banii primiți din calificarea în grupele Conference League

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a cheltuit toți banii primiți după calificarea în grupele Conference League și a explicat cum a fost cheltuită suma de 4.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Din ăia patru milioane, s-au dus 1,7 la UTA, 1,5 la U Craiova, 1,1 la Hagi. Din 4 s-au dus 5 şi ceva. Că s-au mai cumpărat şi alţii”, a spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

După toate rezultatele obținute în grupă, dar și în preliminariile Conference League, FCSB a acumulat un total de 4.720.000 de euro.

ADVERTISEMENT
  • 3 goluri a înscris FCSB în cele 6 meciuri din grupele Conference League

FCSB, fără victorie în grupele Conference League

FCSB a picat într-o grupă dificilă cu West Ham United, Anderlecht și Silkeborg, iar vicecampioana României nu a reușit să obțină vreo victorie, înregistrând și două eșecuri rușinoase în fața danezilor, ambele cu același scor, 0-5.

Singurele puncte obținute de FCSB în grupele Conference League au fost împotriva lui Anderlecht, duelul de la București terminându-se fără goluri, în timp ce în partida de la Bruxelles ambele formații au înscris câte două goluri.

ADVERTISEMENT

În schimb, în preliminariile Conference League, FCSB a trecut cu emoții de Saburtalo, după o victorie în urma unui meci dramatic la București, pe Arena Națională, scor 4-2.

Apoi, FCSB s-a calificat mai departe fără emoții după o dublă manșă cu Dunajska Streda, iar calificarea a venit în urma unui meci cu norvegienii de la Viking Stavanger.

ADVERTISEMENT

Viking câștigase la București, scor 2-1, dar fotbaliștii „roș-albaștrilor” au reușit să câștige meciul din Norvegia, scor 3-1, după un gol marcat de Risto Radunovic din penalty, la ultima fază a meciului.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT