Fotbal intern

Ce a făcut Florinel Coman cu câteva ore înainte de a afla că este infectat cu COVID-19! FOTO

23.09.2020 | 20:52
Ce a facut Florinel Coman cu cateva ore inainte de a afla ca este infectat cu COVID19 FOTO
ADVERTISEMENT

Florinel Coman are coronavirus. Pe lângă acesta au mai fost depistați pozitiv la teste Alexandru Buziuc (26 de ani), Olimpiu Moruțan (21 de ani), Valentin Crețu (31 de ani) și Marius Briceag (28 de ani).

În aceste condiții FCSB va avea o misiune foarte dificilă în jocul contra celor de la Slovan Liberec. Mihai Pintilii, antrenorul interimar va trebuie să găsească o formulă de start pentru jocul cu cehii și se va lovi de faptul că FCSB-ul este decimată de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman este unul dintre jucătorii de bază ai lui FCSB. Jucătorul de 22 de ani a bifat 3 partide în campionat în acest sezon. În Europa League a jucat de două ori și a dat un gol. În meciul cu sârbii de la Backa Topola a marcat Coman, în minutul 25 al partidei.

Coronavirusul nu este singura problemă a lui Coman

Coman este unul dintre fotbaliștii pe care Gigi Becali patronul FCSB-ului vrea să obțină o sumă importantă de bani. Jucătorul este cotat pe site-urile de specialitate la 5 milioane și jumătate de euro. Coman s-a confruntat și cu o accidentare suferită în timpul jocului cu echipa din Serbia. Astfel, el nu va putea fi pe teren în meciurile cu Slovan Liberec și Islanda.

ADVERTISEMENT

Înainte să fie depistat pozitiv cu COVID-19, Florinel Coman a postat o poză de la recuperare. În imagine se vede cum unul dintre doctori are grijă de el. Câteva ore mai târziu, Florinel Coman a fost depistat pozitiv.

„Florinel Coman va lipsi o perioadă mai lungă și nu va fi disponibil pentru meciurile naționalei de luna viitoare.

ADVERTISEMENT

Oamenii de la FCSB infectați cu covid-19

Din nefericire, pentru noi și echipa națională, accidentarea este una serioasă. Intrarea sălbatica a lăsat urme”, a declarat Mihai Stoica.

Oficialii FCSB-ului infectați cu covid-19 sunt Ovidiu Kurti  (kinetoterapeut), Marius Popa (antrenor de portari), Anton Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codoran (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team-manager) și Mihai Stoica (director sportiv).

ADVERTISEMENT

Jucătorii bucureștenilor care au covid-19 sunt: Andrei Miron (fundaș central), Darius Olaru (mijlocaș central), Florin Tănase (mijlocaș), Iulian Cristea (fundaș central), Andrei Vlad (portar), Ovidiu Popescu (mijlocaș), Ionuț Vână (mijlocaș), Sergiu Buș (atacant), Andrei Pandele (mijlocaș), Alexandru Buziuc (atacant), Florinel Coman (atacant), Olimpiu Moruțan (mijlocaș), Marius Briceag (fundaș) și Valentin Crețu (fundaș).


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Slovan Liberec: 1,37 este cota pentru “peste 0,5 goluri în prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT