Life

Ce a făcut Gabi Bădălău după ce Bianca Drăgușanu s-a întâlnit cu Alex Bodi. Afaceristul, gest iresponsabil

Gabi Bădălău a făcut un gest iresponsabil după ce Bianca Drăgușanu s-a întâlnit cu Alex Bodi.
21.05.2021 | 15:05
Ce a facut Gabi Badalau dupa ce Bianca Dragusanu sa intalnit cu Alex Bodi Afaceristul gest iresponsabil
Ce a făcut Gabi Bădălău după ce Bianca Drăgușanu s-a întâlnit cu Alex Bodi. Afaceristul, gest iresponsabil. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Se pare că Gabi Bădălău nu a fost prea încântat să afle că Bianca Drăgușanu s-a întâlnit cu fostul ei soț, Alex Bodi, în oraș. Fostul Claudiei Pătrășcanu a simțit nevoia să se descarce, însă într-un mod periculos.

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși discutând în trafic, fiecare în mașina lui.

ADVERTISEMENT

Miercuri seară, cei doi s-au aflat la aceeași petrecere, potrivit cancan.ro, la mese diferite. Gabi Bădălău ar fi făcut o criză de gelozie, văzând cum se priveau cei doi.

Ce a făcut Gabi Bădălău după ce Bianca Drăgușanu s-a întâlnit cu Alex Bodi. Afaceristul, gest iresponsabil

Gabi Bădălău a făcut un gest periculos, la scurt timp după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși împreună.

ADVERTISEMENT

Afaceristul nu pare să fi primit bine vestea și a simțit nevoia să-și descarce furia pe volanul bolidului său de lux. Aflat pe autostradă, Gabi Bădălău a avut o viteză aproape dublă față de limita legală permisă.

Mai exact, vitezometrul mașinii lui Gabi Bădălău arăta 257 km/h, deși în acea zonă limita de viteză este de 130 km/h.

ADVERTISEMENT

Acesta a ținut să le arate și urmăritorilor de pe Instagram cum „zbura” pe șosele. Afaceristul a publicat imaginea în secțiunea de story.

Gabi Bădălău
Gabi Bădălău a depășit cu mult limita de viteză. Sursa foto; Instagram

După ce s-au întâlnit la aceeași petrecere, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au aruncat priviri cu subînțeles, de la mese diferite. Gabi Bădălău a făcut o criză imensă de gelozie, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT

Fiul fostului ministru Nicolae Bădălău ar fi răbufnit chiar în stradă la adresa partenerei sale.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu sunt împreună de la sfârșitul lui 2020, însă relația lor nu a fost lipsită de tensiuni. Cei doi au trecut printr-o serie de despărțiri și împăcări.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat?

Alex Bodi a ieșit de mai bine de două săptămâni din arestul la domiciliu, iar acum este liber să se plimbe pe străzile Capitalei și să-și petreacă timpul cu cele mai frumoase femei.

După ce s-a speculat că s-ar fi împăcat cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a spus că nu se pune problema de așa ceva. Diva susține că ea și fostul soț se salută dacă se întâlnesc întâmplător, dar nu mai poate fi vorba de sentimente.

Alex Bodi ar fi încercat de mai multe ori să o contacteze pe Bianca Drăgușanu. Între timp, ea a făcut tot posibilul să-l evite.

Până la urmă, cei doi s-au întâlnit întâmplător în diverse locuri, însă s-au comportat civilizat, așa cum este normal. Blondina a exclus varianta unei împăcări cu afaceristul din Mediaș. Cei doi au avut o relație tumultoasă și s-au despărțit în toamna anului trecut.

„Ne-am întâlnit în trafic din întâmplare, ne-am salutat, așa cum e normal și civilizat. Am văzut ce s-a scris în presă, dar nici nu se pune problema de împăcare.

Fiecare ne vedem de viața noastră, separat. Asta nu înseamnă că nu ne salutăm dacă ne întâlnim din întâmplare, dar nici nu înseamnă că mai e loc de ceva între noi. Eu, personal, exclud orice împăcare”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT