Hotnews

Ce a făcut Gabriel Cotabiţă când a aflat de starea lui Mihai Constantinescu. Gestul emoţionant al artistului

Autor: Dan Suta | 17.05.2019 | 23:27
Sursa foto: click.ro

Gabriel Cotabiță a trecut printr-o situație asemănătoare cu Mihai Constantinescu. A făcut infarct, a intrat în comă, dar, din fericire, cântărețul s-a recuperat rapid. Mihai Constantinescu continuă să lupte pentru a trăi și toată lumea, colegii de breaslă, familia precum și fanii speră într-un miracol.

Gabriel Cotabiță este marcat de situația lui Mihai Constantinescu

În momentul în care a aflat de ce a pățit Mihai Constantinescu, Cotabiță a fost șocat și din ziua în care artistul a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca se roagă neîncetat pentru el. Un apropiat a declarat pentru ziarul Libertatea că Gabi a fost profund marcat de tragedia care a lovit întreaga industrie muzicală și speră că muzicianul va ieși cu bine din acest episod urât.

”Gabi este mișcat de situația în care se află Mihai Constantinescu. Se roagă pentru el, la fel ca alți colegi de scenă. Așa cum și alții s-au rugat pentru viața lui în urmă cu patru ani. Se interesează regulat de starea de sănătate a colegului său.

Mihai Constantinescu, stabil, în continuare la Spitalul Floreasca. Sursa foto: Știrile PRO TV

Mihai Constantinescu, încercări grele pe bandă rulantă

Și îi încurajează pe apropiații acestuia cu propria poveste de viață. În 2015, cei care i-au fost alături zi și noapte au crezut în minuni. Iar minunea s-a întâmplat”, a spus un prieten de-ai cântărețului pentru libertatea.ro.

Mihai Constantinescu este în continuare internat la Floreasca, după ce luni a ajuns la spital în urma unui stop cardiac. Au urmat apoi alte două stopuri cardiorespiratorii, iar medicii s-au chinuit să îl resusciteze pentru că au fost câteva momente destul de lungi în care artistul nu dădea semne deloc de recuperare.

În cele din urmă, creatorul de șlagăre românești a fost stabilizat. Mihai Constantinescu are mai multe probleme medicale, iar în trecut a suferit mai multe operații pe cord deschis. Presa a scris că artistul ar fi suferit un atac cerebral cu o săptămână înainte de a face stopul cardiorespirator.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!