Life

Ce a făcut Gabriela Cristea la aniversarea fetiței sale. Iris a împlinit 4 ani

Gabriela Cristea a sărbătorit aniversarea fetiței sale. Iris, fiica cea mică, a împlinit recent 4 ani. Mesajul prezentatoarei TV.
19.03.2023 | 12:35
Ce a făcut Gabriela Cristea la aniversarea fetiței sale, Iris. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a organizat o petrecere cu totul inedită la aniversarea fetiței sale. Iris și-a sărbătorit recent ziua de naștere, așa că părinții ei au avut grijă să se simtă bine.

Gabriela Cristea, petrecere specială la aniversarea fetiței sale Iris. Micuța a împlinit 4 ani

Prezentatoarea de la Antena Stars își iubește foarte mult familia și are grijă să le ofere celor dragi clipe de neuitat. La fel a procedat și în acest weekend, când fiica ei și-a sărbătorit ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile, fiica cea mică a Gabrielei Cristea, Iris, a împlinit vârsta de 4 ani. Din moment ce ziua micuței a picat într-o zi lucrătoare a săptămânii, prezentatoarea TV și soțul eu i-au organizat acesteia o petrecere în weekend și au postat câteva imagini pe rețelele de socializare. Vedeta a avut grijă ca totul să fie perfect, pe placul lui Iris.

Petrecerea organizată de Gabriela Cristea și Tavi Clonda a avut loc chiar în sufrageria casei lor și a fost una cu tematică. La eveniment și-au făcut apariția animatori deghizați în personaje Disney, cum ar fi Albă ca Zăpada, dar și Minnie și Mickey Mouse.

ADVERTISEMENT

Tortul lui Iris a fost unul special, frumos colorat și decorat, dar nu a lipsit nici candy-bar-ul. Au fost prezente și alte vedete la petrecere. Printre acestea se numără Cristina Șișcanu, Emily Burghelea și Andreea Bălan, alături de copiii lor.

Ce i-a urat Gabriela Cristea lui Iris

În ziua în care Iris și-a sărbătorit ziua de naștere, părinții eu i-au făcut urări emoționante. Gabriela Cristea a postat mai multe imagini cu fiica ei în diverse etape ale vieții. Nu a uitat nici de mesajul special cu această ocazie.

ADVERTISEMENT

 “Iris…4 ani! Copilul meu ‘complice’ împlinește 4 ani… a fost cea mai cuminte bebelușă până la un an, apoi și-a arătat personalitatea și ne-a uimit mereu cu bucuria și energia ei.  Încerc să păstrez parfumul fiecărei perioade și în fiecare zi îmi revin în minte crâmpeie din momentele noastre.

Te-ai arătat din cer când încă nu știam că ești așezată cuminte la mine în burtică și ne-ai schimbat toate valențele și granițele existenței noastre. Azi mi-ai zis dimineața la ureche ca mă iubești și mi-ai dat cel mai dulce și inocent pupic, momentul ăsta vreau să îl păstrez cu tine de la 4 ani.

ADVERTISEMENT

Îți doresc ca în viață să te mângâie norocul, dragostea ți-o dăruim noi din tot sufletul. Te iubesc, zeița Iris!”, a fost mesajul postat de prezentatoarea de la Antena Stars pe Instagram.

ADVERTISEMENT