Life

Ce a făcut Gina Pistol în ziua nunții cu Smiley. Ce filmare a postat vedeta

Ce a făcut Gina Pistol în ziua nunții cu Smiley. Vedeta a început să se filmeze de la prima oră a dimineții, când se pregătea pentru eveniment.
27.05.2023 | 12:53
Ce a facut Gina Pistol in ziua nuntii cu Smiley Ce filmare a postat vedeta
Ce a făcut Gina Pistol în ziua nunții cu Smiley. foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ce a făcut Gina Pistol în ziua nunții. Vedeta a postat o filmare scurtă pe rețelele de socializare, chiar în această zi importantă.

Ce a făcut Gina Pistol în ziua nunții cu Smiley

Gina Pistol s-a filmat cum s-a trezit, chiar în ziua nunții sale cu Smiley. Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că a dormit foarte puțin.

ADVERTISEMENT

 “Neața, am dormit puțin și repede. Ne apucăm de treabă?”, a spus Gina Pistol pe stories. Aceasta a chemat acasă la ea specialiștii în frumusețe pentru a-i face părul și machiajul.

Pe Instagram, în postarea făcută de Gina Pistol, ea îi arată pe cei doi specialiști veniți să o pregătească, dar și tot haosul din camera unde se pregătește pentru nuntă.

ADVERTISEMENT

Ce rochii va avea Gina Pistol la nunta cu Smiley

Gina Pistol va purta două rochii în ziua nunții cu Smiley. Aceasta a mărturisit că a trecut printr-o adevărată aventură până să găsească rochiile de mireasă potrivite.

Iubita lui Smiley deja avea în minte o rochie pentru marele eveniment, dar a fost imposibil să o găsească. Aceasta a reușit să vorbească cu croitoreasa care a realizat acel model de rochie.

ADVERTISEMENT

„Eu văzusem rochia aceea și mă gândeam așa, uitându-mă la ea «Dacă o să mă mărit vreodată, asta e rochia mea».

După care, după ce a venit cererea m-am apucat să caut rochia și ce credeți, nu scria nimic la rochia aia, mi-a fost imposibil să o găsesc.

ADVERTISEMENT

Am găsit-o până la urmă, doar că era dintr-o colecție mai veche și a trebuit să aflu numărul tipei, să vorbesc cu ea și mi-a făcut-o. Acum am dus-o la ajustare”, a povestit Gina Pistol.

Vedeta mai are încă o rochie de mireasă pentru nunta cu Smiley. Aceasta a povestit supărată că nu a găsit materialul pe care îl dorea, dar totul s-a rezolvat până la urmă pentru ea.

ADVERTISEMENT