Câţi bani a plătit Ioan Niculae după ce Edi Iordănescu a demisionat!

EXCLUSIV
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
13/04/2018, 15:40
Câţi bani a plătit Ioan Niculae după ce Edi Iordănescu a demisionat!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

CFR Cluj – Astra Giurgiu a avut loc duminică, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, scor 1-1, în etapa a 4-a, iar jucătorii lui Gigi Mulţescu au avut parte de o surpriză mare la finalul meciului cu echipa lui Dan Petrescu.

Deşi Ioan Niculae a avut o reacţie dură la adresa jucătorilor de la Astra Giurgiu la finalul meciului pierdut în faţa Viitorului Constanţa, scor 0-2, FANATIK.RO a aflat că patronul fostei campioane a României a revenit la sentimente mai bune.

5.000 de euro pentru calificarea în playoff

Imediat după remiza obţinută în faţa CFR-ului, Ioan Niculae le-a plătit jucătorilor de la Astra Giurgiu prima pentru calificarea în playoff-ul Ligii 1 Betano. Astfel, în conturile giurgiuvenilor au intrat nu mai puţin de 5.000 de euro.

Suma care a pornit scandalul la Astra

Suma de 5.000 de euro este cea pe care Ioan Niculae nu şi-a mai dorit să le-o plătească jucătorilor după eliminarea lui FC Dinamo Bucureşti din zona de playoff şi pentru care a avut loc un scandal între staff-ul tehnic, Edi Iordănescu, jucători şi oficialii fostei campioane a României.

În prezent, Astra Giurgiu se află pe poziţia a 5-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, cu 23 de puncte, la 15 în spatele liderului FCSB, şi la trei în faţa ultimei clasate CSM Politehnica Iaşi. 

Închide ×