Life

Ce a făcut Irina Columbeanu la câteva zile de când a revenit în România. Unde a mers alături de Ramona Gabor

Ce a făcut Irina Columbeanu la câteva zile de când a revenit în România. Unde a mers fiica lui Irinel Columbeanu alături de Ramona Gabor.
20.06.2024 | 22:43
Ce a facut Irina Columbeanu la cateva zile de cand a revenit in Romania Unde a mers alaturi de Ramona Gabor
Irina Columbeanu, surprinsă alături de Ramona Gabor, la câteva zile de când a revenit în România. Sursa foto: Instagram, Wownews/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu a revenit în România acum câteva zile pentru a-l vizita pe tatăl ei, Irinel Columbeanu, însă recent a fost surprinsă alături de mătușa ei, Ramona Gabor.

Ce a făcut Irina Columbeanu după ce a revenit în România. Adolescenta a fost surprinsă alături de Ramona Gabor

Irinel Columbeanu este în culmea fericirii după ce și-a revăzut fiica. Irina Columbeanu nu a mai venit în România de foarte mult timp, iar acum a avut ocazia să petreacă timp cu tatăl ei.

ADVERTISEMENT

Marți seară, în România a ajuns și Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor. Aceasta a revăzut-o, la rândul ei, pe Irina, care a așteptat-o la aeroport, potrivit wowbiz.ro.

Revederea a fost una emoționantă, iar cele două s-au îmbrățișat la aeroport, semn că au o relație apropiată. Ambele au fost încântate de această revedere.

ADVERTISEMENT

Vizita Irinei Columbeanu în România va ajunge la final în curând, iar tânăra a profitat la maximum de acest timp. De curând, a fost surprinsă alături de mătușa ei, Ramona Gabor. Se pare că cele două au mers împreună la Bacău.

Bacău este orașul în care și-au petrecut copilăria surorile Gabor, iar Irina s-a bucurat de timpul petrecut alături de sora mamei ei. De altfel, Ramona Gabor a postat și o imagine alături de nepoata ei.

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu a călătorit 24 de ore pentru a-și vedea tatăl

Deși a parcurs un drum lung pentru a veni în România, Irina Columbeanu este fericită că și-a revăzut tatăl. Drumul a durat aproape 24 de ore. deoarece tânăra a fost nevoită să facă o escală și a așteptat mai mult timp în aeroport.

“Drumul a fost foarte extenuant. A durat cam 24 de ore pentru că a trebuit să mai aștept încă opt ore la aeroport în Paris, dar nu contează pentru că am ajuns cu bine și acum sunt cu tatăl meu! Deci totul a meritat”, a declarat adolescenta pentru Wownews.

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu s-a mutat alături de mama ei în SUA în 2018. De atunci, adolescenta nu a mai venit în România. Până anul trecut, atunci când tatăl ei a mers în SUA să o viziteze, cei doi nu s-au mai văzut.

Deși este departe de țara natală, Irina Columbeanu este fericită în SUA, acolo unde merge la școală, muncește și face lucrurile care îi plac.

“Este de vis! Sunt foarte recunoscătoare și chiar îmi place foarte mult să locuiesc acolo. Merg la școală, conduc, lucrez și învăț”, a mai spus ea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT