Life

Ce a făcut Jada Pinkett Smith în momentul în care soțul său l-a lovit pe Chris Rock la Premiile Oscar. Video viral pe internet

În mediul online a apărut un videoclip care arată reacția actriței Jada Pinkett Smith după ce soțul său l-a lovit pe Chris Rock pe scena galei Premiilor Oscar 2022.
31.03.2022 | 19:07
Ce a facut Jada Pinkett Smith in momentul in care sotul sau la lovit pe Chris Rock la Premiile Oscar Video viral pe internet
ADVERTISEMENT

Un videoclip recent apărut în mediul online surprinde reacția actriței Jada Pinkett Smith din momentul în care soțul său îl lovește pe Chris Rock pe scena Premiilor Oscar 2022. Will Smith a fost deranjat de o glumă pe care comediantul a făcut-o la adresa partenerei sale.

Ce a făcut Jada Smith când soțul său l-a lovit pe Chris Rock la Premiile Oscar 2022. Videoclipul cu reacția, viral în mediul online

Imaginile au fost înregistrate de un membru al publicului Oscar 2022, așezat la doar două rânduri de scenă. Videoclipul a devenit rapid viral în mediul online, fiind vizualizat de mii de persoane în doar câteva ore de la publicare.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de DJ Akademiks (@akademiks)

În filmare, a fost surprins momentul în care Will Smith iese de pe scenă după ce l-a lovit pe Chris Rock și se întoarce pe scaunul său.

Exact atunci când comediantul și-a dat seama ce s-a întâmplat, Jada Smith poate fi văzută în timp ce se amuză copios, iar râsul său răsună în sala Teatrului Dolby.

ADVERTISEMENT

„Iată un unghi pe care majoritatea oamenilor nu l-au văzut. Uitați-vă la reacția lui Jada”, este descrierea videoclipului publicat pe Instagram.

Will Smith, compătimit de fani în comentarii

Cei care au văzut videoclipul au sărit în apărarea actorului în secțiunea de comentarii. Publicul condamnă reacția Jadei Pinkett Smith și îl compătimește pe Will.

ADVERTISEMENT

„Ea îl ține pe Will Smith în lesă”, a scris cineva.

„Ea îi ruinează cu adevărat viața lui Will Smith”, a remarcat o altă persoană.

Chris Rock, tulburat după ce a fost lovit de Will Smith la Premiile Oscar

De asemenea, un alt videoclip îl arată pe Chris Rock imediat după ce a fost lovit de Will Smith la gala Premiilor Oscar. Comediantul a fost surprins destul de supărat și chiar jenat de ceea ce s-a întâmplat.

Clipul a fost distribuit inițial pe TikTok, iar cel care a filmat a vrut să evidențieze expresiile faciale ale comediantului înainte să prezinte câștigătorul unui premiu Oscar.

ADVERTISEMENT

Chris Rock are o privire tristă și pare pierdut în gânduri în timp ce ține în mână statueta aurie. Acesta a avut prima apariție publică după Premiile Oscar, în cadrul spectacolului pe care l-a susținut în Boston. Rock a dezvăluit publicului său că încă procesează incidentul.

Will Smith l-a lovit pe Chris Rock chiar pe scena galei Premiilor Oscar 2022. Actorul, care ulterior a câștigat și o statuetă aurie pentru rolul său din King Richard, a fost deranjat de o glumă pe care comediantul a făcut-o la adresa soției sale.

Rock a comparat-o pe Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie, motiv pentru care și-a ras părul, cu personajul chel al lui Demi Moore din filmul G.I. Jane.

 

 

ADVERTISEMENT