Sport

Ce a făcut Karius la întoarcerea în Anglia! Gestul şocant al portarului german

Autor: Sorin Dumitrescu | 27.05.2018 | 13:33
Ce a făcut Karius la întoarcerea în Anglia. Portarul german nu a suportat ruşlinea de a da ochii cu fanii lui Liverpool

Presa engleză a surprins ce a făcut Loris Karius la întoarcerea în Anglia! Portarul german al lui FC Liverpool, coştient de faptul că gafele sale au adus triumful lui Real Madrid în finala Champions League de la Kiev, nu a suportat gândul că va da ochii la aeroport cu fanii cormoranilor.

La coborârea din avion el şi-a acoperit faţa cu mâinile, deşi colegii lui îl îndemnau să se liniştească şi să depăşească momentul critic. Pe reţelele de socializare Karius a devenit ţinta preferată a fanilor The Reds şi nu numai, care consideră că şi un stâlp de telegraf ar fi fost mai bun.

Karius s-a ascuns de fani la întoarcerea în Anglia. Gest superb al unor cluburi din Italia

Dacă în Anglia Karius se poate aştepta la tot ce poate fi mai rău din partea fanilor echipei la care joacă, iată că există din exterior şi reacţii superbe, care încearcă să-l repună psihic la loc pe goalkeeperul german.

Astfel, din partea a două cluburi italiene, Napoli şi Inter, au sosit mesaje oficiale pe adresa lui Karius, mesaje de încurajare: “Nu plânge, Loris Karius. Curaj, campionule!”, gesturi frumoase, de care nefericitul portar are acum mare nevoie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1