Sport

Ce a făcut la alegeri ultrasul Stelei candidat la alegerile locale: „Pot ajuta comunitatea în continuare”

Valentin Florea, candidat la Primăria Sectorului 6, are șanse să intre în Consiliul Local Sector 6. Ce obiective are fostul ultras al Stelei.
12.06.2024 | 16:05
Ce a facut la alegeri ultrasul Stelei candidat la alegerile locale Pot ajuta comunitatea in continuare
Valentin Florea a făcut parte din Peluza Nord Steaua timp de peste 20 de ani. Sursă foto: Facebook @Valentin Florea
ADVERTISEMENT

Valentin Florea a fost unul dintre liderii Peluzei Nord Steaua, și a candidat inițial pentru partidul AUR. Chiar dacă Ciprian Ciucu a câștigat categoric Primărie Sectorului 6, fostul ultras are planuri mari în continuare.

Valentin Florea vrea să pună mai multe proiecte în aplicare după alegeri

Valentin Florea, unul dintre foștii lideri ai Peluzei Nord Steaua, a plecat din AUR după un război cu George Simion și a candidat pe cont propriu„Cele aproape 4000 de voturi obținute până la această oră la Consiliul Local Sector 6 respectiv cele aproape 2500 de voturi pentru responsabilitatea de Primar al Sectorului 6, mă onorează”.

ADVERTISEMENT

Politicianul e gata să pună în aplicare mai multe proiecte: „Că voi intra sau nu în Consiliu, voi fi mereu printre oameni, alături de vecinii din sector. Pot ajuta comunitatea în continuare, astfel:

1) La sediul meu din Dezrobirii 19, pun la dispoziție spațiul de 90 de mp pentru ședințele Asociațiilor de Proprietari sau Locatari, fără vreun interes pecuniar. Am observat că multe dintre acestea, nu au unde să își desfășoare ședințele (îndeosebi când condițiile meteorologice nu sunt favorabile). Rugămintea, să anunțati dvs cu minim 5 zile înainte, la numărul meu de telefon: 0726.664.381

ADVERTISEMENT

2) În fiecare vineri, de la 18:00-20:00, ofer consultanță juridică (notarială, de carte funciară, imobiliară) gratuită, pentru vecinii din sector, ce au aceste nevoi. De asemenea, rugămintea este să stabilim întâlnirea cu 5 zile înainte, la numărul meu de telefon.

3) Voi fi prezent în continuare, așa cum fac de 3 ani de zile în viața comunității, pentru că îmi place maxim sectorul 6. 4) Caut voluntari cu care să facem mese calde oamenilor străzii. Obiectiv: minim 2 prânzuri pe lună”.

ADVERTISEMENT

Valentin Florea, proiecte ambițioase: „Ofer spațiul din Dezrobirii 19, etaj 1 gratuit profesorilor din sectorul 6 ce vor să facă meditații copiilor din sector”

Valentin Florea e gata să facă ceva pentru comunitatea din care face parte: 5) Ofer spațiul din Dezrobirii 19, etaj 1 gratuit profesorilor din sectorul 6 ce vor să facă meditații copiilor din sector, sâmbăta, cu un telefon în prealabil.

6) Înființez un centru sportiv în perioada următoare, prin care putem ajuta copiii defavorizați din sectorul 6, să facă sport de performanță. De asemenea, sunt deschis propunerilor pe care le aveți, obiectivul este să ajutăm tinerii să facă sport.

ADVERTISEMENT

Educație și sănătate, fără acești stâlpi solizi, nu putem să ne dezvoltăm și nici să aducem plus valoare societății în care trăim! Felicitări Primarului Ciprian Ciucu, a meritat această victorie detașată!

Vă mulțumesc pentru încrederea dumneavoastră și vă promit că voi lupta în continuare. Sectorul nostru poate să fie cel mai spectaculos sector din București! Tot înainte! Uniți în cuget și-n simțiri! #romania #bucuresti #sector6”, se mai arată într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați