Life

Ce a făcut Liviu Vârciu cu o zi înainte să-și boteze fiul. Anda Călin, la un pas să ajungă la spital. Exclusiv

Azi, Liviu Vârciu petrece în cinstea băiatului său, Matei Liviu. Ieri, însă, a avut multă treabă acasă. Vedeta Antenei 1 şi-a terminat de amenajat curtea, mai precis a pus gresia pe terasă.
17.09.2021 | 13:42
Ce a facut Liviu Varciu cu o zi inainte sasi boteze fiul Anda Calin la un pas sa ajunga la spital Exclusiv
Liviu Vârciu și Anda Călin își creștinează băiatul. Sursă foto: Instagram/Fanatik
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu a avut două săptămâni de foc. După lansarea filmului, Liviu s-a apucat de organizarea botezului băiatului său. Un botez de cinci stele unde, spun sursele FANATIK, doar farfurile din care vor mânca invitaţii l-au costat pe Vârciu 5 euro/ bucata.  Dacă facem un calcul simplu, la 200 de invitati, vedem că Liviu a dat 1.000 de euro doar pe farfurii.

 

Invitatie botez fiu Liviu Vârciu
Aşa arată invitaţia de la botezul băieţelului lui Liviu Vârciu şi al Andei Călin. Sursă foto: FANATIK

Vârciu cheltuie peste 15.000 euro

Dacă vă întrebaţi ce au atât de special aceste farfurii, ei bine, conform surselor noastre, farfuriile sunt din cristal, sunt suflate cu o vopsea specială de culoarea cuprului şi, se pare, că respectă cele mai noi tendițe în materie de veselă, în acest moment.

ADVERTISEMENT

Şi ţinutele au fost atent alese. Liviu Vârciu şi-a comandat costumul la un bun prieten, iar zilele trecute s-a dus să îl ridice. Tot zilele trecute şi-a definitivat ţinuta şi Anda Călin. Şi ea, ca şi iubitul ei, a apelat la o casă de modă celebră, dar deocamdată o ţine ascunsă. Nici măcar Liviu nu ştie exact cum se va îmbrăca iubita lui, astăzi, la creștinarea fiului lor.

Se pare că botezul o să-i golească buzunarele lui  Vârciu, pentru că suma totală cheltuită se învârte în jurul a 15.000 euro. Doar focurile de artificii de la prezentarea tortului vor costa 5.000 euro. Meniul este şi el unul destul de scump, în jur de 150 euro. Sursele noastre ne-au dezvăluit că prietenul lui Vârciu, Cătălin Cazacu, intenţionează să pună în plic între 500 şi 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Invitatie botez fiu Liviu Varciu
Liviu Vârciu şi Anca Călin au ales o invitaţie simplă pentru botezul fiului. Sursă foto: Fanatik

În paralel cu organizarea botezului, Vârciu şi-a terminat de amenajat şi casa. Vedeta de televiziune a făcut mai multe modificări în curtea vilei. Şi-a făcut un WC de serviciu şi a amenajat terasa. Chiar ieri, în loc să se odihnească, a participat activ la punerea gresiei. A pregătit adezivul, a tăiat gresia şi i-a ajutat pe muncitori cu tot ce au avut nevoie.

Anda Călin s-a îndopat cu pastile

Nici Anda Călinnu a stat prea liniştită zilele acestea. Fără să-şi dea seama din ce motiv sau de la ce i se trage, partenera lui Liviu Vârciu s-a trezit cu o toxiinfecţie alimentară. Conform surselor FANATIK, cu doar două zile înainte de botez, iubita lui Vârciu a trecut prin chinuri groaznice care s-au lăsat cu vărsături, dureri de burtă și amețeli.

ADVERTISEMENT

Iubita artistului a apelat la sfaturile unui medic ca să se pună repede pe picioare, pentru că vrea să se distreze mult la petrecere, mai ales că la chef vor cânta Jean de la Craiova, Mahala Rai Banda sau Bella Santiago, prietenii cuplului.

Nu şi-au arătat băiatul până acum

Vă mai spunem că, deşi Matei Liviu are un an şi două luni, părinţii nu au vrut să pună nici o fotografie cu el pe reţelele de socializare. Se pare că Anda este cea care i-ar fi interzis categoric lui Liviu să facă acest demers. Motivul fiind unul de superstiţie, fuga de energiile negative pe care le-ar fi putut atrage printr-o postare.

ADVERTISEMENT
Aşa arată în interior localul în care vor petrece invitaţii la botezul fiului lui Liviu Vârciu
Aşa arată în interior localul în care vor petrece invitaţii la botezul fiului lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu, tată de trei copii

Liviu și Anda mai au împreună o fată, Anastasia. Micuța are 4 ani și se pare că vrea să-i calce pe urme tatălui ei. Spre disperarea Andei, Anastasia cânta toată ziua prin casă. În schimb, fratele ei de un an și două luni nu pare interesat de acest aspect.

Dintr-o relație anterioară, Liviu mai are o fată, Carmina. Fata cea mare a lui Varciu are aproape 20 de ani, adică exact vârsta la care a fost concepută. Carmina a fost crescută de mama ei la Arad, dar în ultima vreme stă la București.

Carmina a lipsit la botezul Anastasiei, însă, de data aceasta, va fi prezentă la creștinarea fratelui. Asta și pentru că fata locuiește acum în București, fiind studentă. Liviu i-a cumpărat un apartament într-un carieter rezidențial, chiar dacă, inițial, ar fi vrut să stea în vila lui.

ADVERTISEMENT