Life

Ce a făcut Lupu Rednic cu mașina de 100.000 de euro cu care a făcut accident: „Astea mari și moderne sunt scumpe”

Ce a făcut Lupu Rednic cu mașina de 100.000 de euro cu care a făcut accident și ce bolid vrea să își cumpere acum. A luat decizia împreună cu soția sa.
06.10.2022 | 21:36
Ce a facut Lupu Rednic cu masina de 100000 de euro cu care a facut accident Astea mari si moderne sunt scumpe
Lupu Rednic a vândut mașina cu care a făcut accident. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lupu Rednic a dezvăluit ce a făcut cu mașina lui de 100.000 de euro cu care a făcut un accident în această vară. Cântărețul a spus că a vândut-o!

Lupu Rednic a vândut mașina cu care a făcut accident

Astfel, Lupu Rednic a considerat că nu mai are de ce să țină acea mașină, scumpă de altfel, după ce a intrat cu ea într-un stâlp.

ADVERTISEMENT

Întrebat ce a decis să facă cu mașina, cântărețul de muzică populară a răspuns scurt că nu avea niciun motiv să mai țină mașina după accidentul rutier în care a fost implicat.

Totodată, Lupu Rednic a precizat că mașina nu a fost daună totală așa cum se spunea.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, acum sunt bine! Dacă s-a întâmplat așa, de ce să o mai țin? Am vândut-o. Lumea a zis că mașina e daună totală, dar nu e adevărat”, a explicat acesta, potrivit ego.ro.

ADVERTISEMENT

Lupu Rednic vrea altă mașină. Ce alegere a făcut pentru noul bolid

Lupu Rednic a spus că acum plănuiește să își ia altă mașină. Alături de soția lui, Cornelia Rednic, artistul de muzică populară a spus că ar vrea o mașină hibrid, care să polueze mai puțin.

Acesta nu a vrut să dea prea multe detalii despre mașina de lux pe care vrea să și-o cumpere.

„Am vândut-o și vreau să îmi iau alta. Eu și Cornelia luăm acum altceva, ca să ajutăm împotriva poluării, un hybrid pe benzină. Am vândut-o pe cealaltă.

ADVERTISEMENT

Cu cât? Binișor sau nebinișor, când lucrurile merg bine și faci bine și ești om bun, atunci Dumnezeu te ajută!”, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Lupu Rednic a avut și un sfat pentru toți șoferii, de care ar trebui să țină cont. O asigurare full Casco, care să îi protejeze în orice caz de accidente.

ADVERTISEMENT

„Mașinile astea mari și moderne sunt scumpe, fiecare piesă este scumpă, o bară, o capotă. Pentru accident, am avut însă full Casco, ceea ce recomand la toată lumea, chiar dacă e mai greu, și e scump, dar, deh, toate sunt scumpe acum!”, a susținut artistul.

ADVERTISEMENT