News

Ce a făcut mama din Timișoara cu 12 minute înainte de a sări de pe bloc. Filmare tulburătoare. Video

La 10 zile după ce mama din Timișoara s-a aruncat de pe un bloc alături de cei doi copii ai ei, au apărut imagini tulburătoare cu ultimele clipe înainte de sinucidere.
13.05.2022 | 14:48
Ce a facut mama din Timisoara cu 12 minute inainte de a sari de pe bloc Filmare tulburatoare Video
Se pare că Iulia avea probleme psihice. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Camerele de supraveghere de lângă blocul ales pentru gestul șocant au înregistrat tot ce au făcut Iulia și cei doi copii cu 12 minute înainte de finalul violent. Imaginile au fost transmise de Antena 3 și arată pas cu pas comportamentul avut de mama. Urmărind filmarea, se observă că ea nu a fost agitată sau agresivă cu băiețelul și fetița.

Ce a făcut-o pe Iulia să se arunce în gol, alături de copii?

La 9:11 se observă cum a parcat în faţa blocului. Două minute mai târziu, ea coboară, iar copiii rămân în maşină. La 9:14 micuții ies din autoturism. În același minut, ea se plimbă pe lângă mașină și se pare că vorbește la telefon. La 9:17 îşi duce cei doi copii în parc. Patru minute mai târziu, grupul revine.

ADVERTISEMENT

Un copil urcă în maşină. La 9:21 se întorc toți la mașină. Mama lasă ceva în partea din dreapta față. Probabil, telefonul… La 9:23, însoțită de copii, ea intră în blocul de pe care s-a aruncat în gol. La 9:54 a sosit și primul echipaj medical. Conform sursei citate, s-a aflat că Iulia a mers la Clinica de Psihiatrie din Timişoara la pe data de 26 aprilie.

Acolo a stat internată două zile. Plecarea din clinică a coincis chiar cu ziua în care trebuia să se recăsătorească cu fostul soţ (n.r. – 28 aprilie). Medicii care au tratat-o au ajuns la concluzia că ea avea depresie cu simptome maniacale şi simptome delirante. Pentru moment, anchetatorii nu au reuşit să deschidă telefonul pe care mama sinucigașă l-a închis înainte de a plonja în gol.

ADVERTISEMENT

Iubitul misterios din viața mamei sinucigașe

Iulia avea 33 de ani și avea o relație cu tatăl copiilor încă de la vârsta de 15 ani. Ei au divorțat în urmă cu doi ani, dar în 2022 își programaseră recăsătorirea. Totuși, niciunul nu s-a prezentat la primărie la data stabilită pentru acel eveniment.

Se pare că femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, dar în cele din urmă a revenit la fostul soț. Conform Antena 3, acesta susținea că Iulia avea un iubit care o teroriza și care ar fi un bărbat influent în Timișoara.

ADVERTISEMENT