News

Ce a făcut Marius Coman, polițistul din Galați, cu câteva zile înainte de a-și lua viața

Noi detalii despre Marius Coman, polițistul din Galați care s-a sinucis marți după-amiază. Ce a făcut cu câteva zile înainte de gestul fatal?
14.12.2022 | 22:52
Ce a facut Marius Coman politistul din Galati cu cateva zile inainte de asi lua viata
Ce a dezvăluit un prieten al tânărului polițist. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Apar noi indicii care să justifice gestul lui Marius Coman, polițistul din Galați care s-a sinucis marți după-amiază. Cum l-a observat un amic al său înainte de a-și pune capăt zilelor?

Ce a făcut Marius Coman, polițistul din Galați, cu câteva zile înainte de a se sinucide. Cum l-a observat unul dintre prietenii săi

Potrivit Observator, un prieten de al lui Marius Coman a spus că l-a văzut pe acesta cu câteva zile înainte ușor abătut, supărat și nu voia să socializeze.

ADVERTISEMENT

”Cu vreo două, trei zile înainte de a se întâmpla era supărat, nici nu prea a stat de vorbă. Nu m-am aşteptat la aşa ceva din partea lui”, a declarat Andrei, un amic al polițistului.

De ce s-a sinucis tânărul polițist

Marius Coman a fost găsit de către mama lui fără suflare, marți după-masă, în locuința sa din Târgu Bujor, județul Galați. Tânărul se afla întins pe podea, avea venele tăiate și era împușcat în zona capului.

ADVERTISEMENT

Femeia a alertat autoritățile, iar efortul medicilor de a-i readuce copilul la viață a fost în zadar.

De nouă luni Marius activa în cadrul Postului de Poliție din Cadavinești și a fost visul său să devină om al legii. Locul de muncă îi permitea să aibă arma acasă, deoarece la serviciu nu exista un depozit special.

ADVERTISEMENT

Marius Coman ar fi decurs la gestul fatal din cauză că suferea din dragoste. Se afla în concediu la momentul faptei și ar fi trecut cu brio testele psihologice.

”La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împuscat în cap, fiind în stare de inconștiență. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu (…)

ADVERTISEMENT

Polițistul trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția martie 2022. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a întâmplat acest incident”, a comunicat poliția locală.

S-a deschis o anchetă în acest caz.

ADVERTISEMENT